noodles volos banner

Ανακοίνωση της Δήμητρας για το χθεσινό ντέρμπι

Γεμάτο ένταση και πάθος το ντέρμπι χθες στην Ευξεινούπολη. Η διοίκηση της Δήμητρας εξέδωσε ανακοίνωση δίνοντας συγχαρητήρια στον κόσμο και αναφέρθηκε στο ζήτημα που προέκυψε στο τέλος του αγώνα με την κατάσταση υγείας του ποδοσφαιρισή Πιπινή. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δήμητρας:
"Θα θέλαμε να συγχαρούμε και τις δύο ομάδες, γιατί μέσα σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο και με δύσκολες καιρικές συνθήκες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Η δική μας ομάδα η οποία προσπάθησε μέχρι τέλους να πετύχει την νίκη και η ομάδα του Γ.Σ.Α η οποία όταν οι παίχτες της δεν ήταν ξαπλωμένοι στο χόρτο, προσπάθησαν για τη νίκη επίσης! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που κατέκλυσε το γήπεδο και  η συμπεριφορά του ήταν άψογη.
Να ενημερώσουμε για το θέμα που δημιουργήθηκε στο τέλος του αγώνα, σχετικά με την κατάσταση υγείας του ποδοσφαιριστή μας Πιπινή Θ. ότι υπήρχε κανονικά κατατεθειμένη στο φύλλο αγώνος και δυστυχώς οι φίλοι διοικούντες του Γ.Σ.Α προσπαθώντας  να πάρουν την νίκη έστω στα χαρτιά, μέσω του αρχηγού τους Βούλγαρη Π., ζητούσαν επίμονα στο τέλος του αγώνα να δουν την κατάσταση υγείας του αθλητή. Λυπούμαστε πραγματικά για το ήθος που επέδειξαν και να τους ενημερώσουμε ότι τα "αυτογκόλ" μπαίνουν μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους!!!
Με το θέμα διαιτησία αν και σαν διοίκηση έχουμε αποφασίσει να μην ασχολούμαστε, δυστυχώς για ένα ακόμη απόγευμα βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τα "ανθρώπινα λάθη". Για περισσότερες λεπτομέρειες σας παραπέμπουμε στο βίντεο του αγώνα".

Last modified onMonday, 02 February 2015 09:18