noodles volos banner

Ιωλκός-Αγία Παρασκευή 0-1

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, που επικράτησε της Ιωλκού με 1-0. Το γκολ που έκρινε το νικητή σημείωσε στο 33' ο Στέλιος Μαλακασιώτης πλασάροντας εύστοχα, όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Για την Ιωλκό, ο Ισά ήταν μοιραίος παίκτης έχοντας τρεις φορές την ευκαιρία να σκοράρει, ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι σε ανατροπή του Δημητρίου. Για την Αγία Παρασκευή, ο Π. Μαγγασιανός ευρισκόμενος σχεδόν στη γραμμή της εστίας, έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και σημαντική ευκαιρία χάθηκε στο 75', όταν ο ίδιος παίκτης προτίμησε να τελειώσει μόνος του τη φάση, ενώ δυο συμπαίκτες του ήταν μόνοι τους σε  καλύτερη θέση.
Συνθέσεις:
Ιωλκός: Πρωτούλης, Λούμπαρδος, Μαυρομμάτης, Γουλιώτης (70' Βέρμπης), Τόντα, Δημητρίου, Κόκκαλης, Ρουμπάτης (85' Πέργαντος), Μαγγιώρος, Ισά, Γιώργης (46' Καζδαρίδης).
Αγία Παρασκευή: Μπράνος, Παντελόγλου, Βαν Ντε Γουίχε, Αγραφιώτης, Σιγάλας, Γάκιας, Στ. Μαλακασιώτης (81' Τσαντόπουλος), Παπακώστας, Σταματίου (46' Βούκουτος), Μαρμαρινός (70' Βλαχόπουλος), Π. Μαγγασιανός.

Last modified onSunday, 09 November 2014 21:55