noodles volos banner

Aστέρας-Δήμητρα 1-1

Απέκρουσε πέναλτι στο σημερινό ματς ο Βουραζέρης Απέκρουσε πέναλτι στο σημερινό ματς ο Βουραζέρης

 

Ισοπαλία 1-1 στο Ριζόμυλο για Αστέρα και Δήμητρα σε αγώνα που διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο. Το 1-0 στο 26' με εύστοχο πλασέ του Μπούρντα ύστερα από κάθετη πάσα του Τριχόπουλου και το 1-1 με κεφαλιά του Αντωνιάδη στο 65ο λεπτό. Η ελλιπής σήμερα Δήμητρα είχε χαμένο πέναλτι στο 58' που κέρδισε ο Κ. Παυλίδης. Το εκτέλεσε ο Γκαρνίδης κι απέκρουσε ο Βουραζέρης πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.

Για τον Αστέρα, στο ξεκίνημα χαμένη ευκαιρία από κοντά από τον Μπούρντα, σουτ του Τριχόπουλου στο 36' απέκρουσε ο Γκιούρκης, ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες σε μια φάση στο 89' όταν ο Ρουσσάς ανετράπη από τον τερματοφύλακα των "πρασίνων" και δόθηκε κίτρινη ενώ οι γηπεδούχοι ζήτησαν κόκκινη. Η Δήμητρα μετά την ισοφάριση είχε χαμένη ευκαιρία με τον Τιμπλαλέξη.

Συνθέσεις:
Αστέρας: Βουραζέρης, Ρέβης, Καραλόπουλος, Λουφόπουλος, Αχμάτι, Παπαγιαννόπουλος, Τριχόπουλος, Καραμανιώλας (79' Ξέρας), Ρουσσάς, Μπούρντα, Καρανικολάου (92' Φίλος).
Δήμητρα: Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Μ. Παυλίδης, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Γοδενόπουλος, Κωτσός (75' Νιάκας), Ποζιόπουλος, Τιμπλαλέξης, Κ. Παυλίδης, Βογιατζής (75' Ραμαντάνης).

 

Last modified onSunday, 09 November 2014 18:29