noodles volos banner

Εμφάνιση μία από τα ίδια...

Διατηρήθηκε η διαφορά στους έξι βαθμούς από τη δεύτερη θέση, ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου δεν δείχνει ότι μπορεί να σηκώσει κεφάλι βαθμολογικά... Η ερυθρόλευκη ομάδα, στο πιο δύσκολο φετινό εντός έδρας αγώνα, είχε απόδοση κατώτερη των προσδοκιών, απογοήτευσε τους φίλους της και γνώρισε την πρώτη ήττα στο Βόλο και συνολικά τέταρτη στο πρωτάθλημα σε μόλις εννιά αγωνιστικές.

Οι αντίπαλοι χάνουν, όμως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να καλύψει την απόσταση από τη δεύτερη θέση. Γιατί για την πρώτη χρειάζεται μεγάλο σερί νικών... αφού η πρωτοπόρος ΑΕΛ έχει διπλάσιους πόντους από τους "ερυθρόλευκους"! Εικοσιτρείς έναντι έντεκα... Σε αυτή την αγωνιστική, την ήττα γνώρισαν Τρίκαλα και Παναχαϊκή, την προηγούμενη η Κέρκυρα, όμως η βολιώτικη ομάδα βρίσκεται καθηλωμένη στη μέση της κατάταξης. Διατηρούσε το αήττητο εντός έδρας που την ανέβαζε βαθμολογικά, έπεσε όμως κι αυτό. Εμφάνιση μία από τα ίδια, με προβλήματα στην ανάπτυξη, στη δημιουργία φάσεων και βεβαίως, "φθηνά" γκολ που προήλθαν σε ακόμη ένα ματς από στημένες φάσεις. Ο Λεόν έκανε την επανεμφάνισή του ύστερα από τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής. Για την αξία του Ισπανού δεν τίθεται καμία αμφιβολία. Ωστόσο, με τόσο μεγάλη αποχή, σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να βρει τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο, να βρει ρυθμό και να μάθει τους συμπαίκτες του. Η ομάδα δεν έχει τον ηγέτη που θα την τραβήξει όταν "κολλάει", δεν βγάζει προσωπικότητα στο χορτάρι, να κερδίσει έναν αγώνα με μια προσωπική ενέργεια ή το κάτι παραπάνω από έναν ποδοσφαιριστή. Επτά γκολ σε εννιά αγώνες έχει σκοράρει όταν η ΑΕΛ έχει πετύχει 15, τα Τρίκαλα 14 και ο Απόλλων, που ανεβαίνει αγωνιστικά και βαθμολογικά, 11 όσα επίσης η Κέρκυρα.
Η σεζόν στράβωσε από το ξεκίνημα με τους πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς. Η ομάδα δεν είχε μονταριστεί στην προετοιμασία, ήρθαν και οι απουσίες βασικών μονάδων για αρκετά παιχνίδια να κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο του Σούλη Παπαδόπουλου. Και με εμφανίσεις ανάλογες με τη χθεσινή, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό παρά τις υψηλές προσδοκίες. Χρειάζεται μεγάλη βελτίωση για να βρεθεί στις πρώτες θέσεις και να διεκδικήσει με αξιώσεις την αλλαγή κατηγορίας. Δεν βρίσκεται μακρυά από τις πρώτες θέσεις, το πρωτάθλημα έχει πολλές αγωνιστικές ακόμη. Αλλά είναι η συνεχιζόμενη μέτρια απόδοση που δεν δίνει αισιοδοξία στους φιλάθλους. Επόμενο παιχνίδι, πάλι στο ΕΑΚ, την Παρασκευή με αντίπαλο τον ουραγό Πανελευσινιακό που χθες έσπασε το ρόδι και ύστερα από οκτώ ήττες, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη.