noodles volos banner

Ευχάριστα τα νέα από τους τραυματίες

Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει το Σάββατο τη Λαμία, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να περιμένει ορισμένες επιστροφές.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός, όπως φαίνεται, θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Έρικ Γουόρντεν. Υπενθυμίζουμε πως ο επιθετικός από τη Γκάνα είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με Πανσερραϊκό και έλειψε από την αναμέτρηση της Δευτέρας, με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό. Την  Τρίτη, πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα, δεν αισθάνεται ενοχλήσεις και θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Παράλληλα, ευχάριστα νέα έρχονται κι από τον Ντάριο Φερνάντες. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός αποχώρησε ως αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι του Μενιδίου, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Τελικώς, όμως, ο τραυματισμός του δεν αποδείχθηκε σοβαρός και, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου στο ΕΑΚ.

Τέλος, να αναφέρουμε πως Λεόν και Διαμαντόπουλος βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους, με τον δεύτερο, μάλιστα, να είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας, για το ντέρμπι στη Λάρισα την 1η Νοεμβρίουτ (θα έχει προηγηθεί ο αγώνας Κυπέλλου με τα Χανιά).

Last modified onWednesday, 21 October 2015 13:01