noodles volos banner

Πανιώνιος-Σκιάθος 1-1

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι του Πανιωνίου με τη Σκιάθο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 39ο λεπτό όταν από κλέψιμο της μπάλας στο χώρο του κέντρου κι ωραία εναλλαγή της μπάλας, ο Πέτσης έκανε παράλληλη σέντρα και στην πορεία της ο Καραγιώργος σούταρε εύστοχα για το 1-0. Η ισοφάριση στο 65' με σουτ του Σκέμπι ύστερα από προσωπική ενέργεια και πάσα του Μανωλιού.
Για τον Πανιώνιο, μετά το γκολ χάθηκαν καλές ευκαιρίες για το νικητήριο τέρμα με τον Ηλία Λυρίτση. Δύο φορές οι κεφαλιές του έφυγαν άουτ, ενώ στο τελευταίο λεπτό, βρέθηκε σε καλή θέση, όμως το σουτ του χτύπησε στο σώμα του τερματοφύλακα. Για τους νησιώτες, χαμένη ευκαιρία να προηγηθούν στο πρώτο μέρος με τον Σκέμπι, ο ίδιος παίκτης και οι Μυστάκου, Μιαρίτης απείλησαν στην επανάληψη.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Ορφανός, Νικούδης, Κωστούλας (75' Γιαννούκος), Καλατζής, Εμμανουήλ, Μοσχούδης, Κ. Μπασδάνης, Καραγιώργος, Πέτσης, Φώτου (80' Αρβανίτης), Αγγελής (40' λ.τρ. Λυρίτσης).
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Βεργίνης (75' Γαζέτης), Δ. Μιαρίτης, Καμπουρέλης, Μπρέγκου, Μανωλιός (87' Τσικούνας), Μυστάκου, Σαρρής (80' Γιαουράκης), Σκέμπι, Ν. Μιαρίτης.