noodles volos banner

Σκέφτονται αλλαγή έδρας στον Πανελευσινιακό

Δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι είναι στον Πανελευσινιακό με την μέχρι τώρα προσέλευση του κόσμου. Οι άνθρωποι της νεοφώτιστης ομάδας δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από την στήριξη των οπαδών και γι’ αυτό ο Σπύρος Δημόπουλος αναμένεται να πάρει… μέτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει ήδη θέσει το πλάνο του που λέει πως μετά το ματς με τα Τρίκαλα, την προσεχή Κυριακή, θα ζητήσει αλλαγή έδρας για τον σύλλογο, προκειμένου να μην δίνει τους αγώνες του στο Δημοτικό Στάδιο της περιοχής (έχει ήδη γίνει… επαφή για το στάδιο των Μεγάρων).
Αυτή η απόφαση φαίνεται πως έχει παρθεί τόσο λόγω της ελάχιστης προσέλευσης και στήριξης, όσο και λόγω του προστίμου των 4.000 ευρώ που «χρεώθηκε» η ΠΑΕ (σε συνδυασμό με τα μηδαμινά έσοδα από εισιτήρια) για τα συνθήματα κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή από μερίδα οπαδών. Γενικά στη διοίκηση επικρατεί δυσαρέσκεια και με τις Αρχές της περιοχής (για τη βοήθεια που… δεν παρέχει), ενώ έχει δημιουργηθεί και… μίνι κόντρα με τον κόσμο που αντιδρά στο εισιτήριο των 20 ευρώ που έχει μπει πλέον (με στόχο να… βγουν τα «σπασμένα»).

mikriliga.com