noodles volos banner

Αρνούνται να χάσουν Κισσαμικός - ΑΕΛ, 2-2 στο Ρέθυμνο

Ο Κισσαμικός προηγήθηκε με 2-0, έπαιζε από το 57' με αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά η ΑΕΛ βρήκε το κουράγιο και ισοφάρισε σε 2-2, στο Ρέθυμνο. Οι δύο ομάδες έμειναν αήττητες στη Football League ύστερα από επτά αγωνιστικές.

Φοβερό παιχνίδι έγινε στο Ρέθυμνο, στο ΔΑΚ Γάλλου, ανάμεσα σε Κισσαμικό και ΑΕΛ. Η ομάδα του Καστελλίου όχι μόνο προηγήθηκε με 2-0, έπαιζε από το 57ο λεπτό με παίκτη περισσότερο, καθώς ο Γιοβάνοβιτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ομάδα του κάμπου βρήκε το σθένος να ανεβάσεο κατακόρυφα την απόδοσή της και να φτάσει στο 2-2, ενώ αν ήταν πιο προσεκτική στο τέλος θα είχε φτάσει και στο 2-3. Καταλυτικό ρόλο στο τελικό σκορ έπαιξε η είσοδος του Ροβίθη, που έκανε άνω κάτω τους τυπικά γηπεδούχους. Ο τεχνικός των "βυσσινί", Ράτκο Ντόστανιτς, υποχρεώθηκε να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές, ενώ η αποβολή του Γιοβάνοβιτς έδειχνε πως όλα είχαν κριθεί και ότι η ΑΕΛ θα έχανε για πρώτη φορά εφέτος. Ο Μαρουκάκης και ο Καπός, ωστόσο, σημείωσαν δύο γκολ, στο 75' και στο 79', και έδωσαν στην ΑΕΛ τον βαθμό. Οι δύο ομάδες παρέμειναν αήττητες έπειτα από επτά αγωνιστικές.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Τσοντάκης (73' Σακελλαρίου), Πότσι, Σελινιωτάκης, Σουμπασάκης (56' Βαττής), Λώττας, Μάντζης, Μάνιας (80' Ευθυμιάδης).

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Βέρτζος (55' Κομεσίδης, Μπανούσης, Ναγιάρ, Πάτο, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος (61' Ροβίθης), Μπόγιοβιτς (18' λ. τρ. Καπός)

www.sport24.gr

Last modified onSaturday, 07 November 2015 09:34