noodles volos banner

Δε θα αργήσει να βρει τα πατήματά του

Ο Ολυμπιακός δε μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα της Football League, με 2 ήττες ήδη σε 4 παιχνίδια, αλλά είναι θέμα χρόνου να πιάσει τον επιθυμητό ρυθμό.

Ένα γνωμικό αναφέρει πως "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός". Αυτό, όμως, δε θα μπορούσαμε να πούμε ότι ισχύει και στο νόμο του ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε κακό ξεκίνημα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Football League, παίζοντας μέτριο ποδόσφαιρο. Φαίνεται, παρ' όλα αυτά, πως ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει τον τρόπο να επαναφέρει την τάξη και το καλό κλίμα στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός, χθες, έφτασε κοντά σε μία "επαγγελματική" νίκη, πραγματοποιώντας τη χειρότερή του εμφάνιση, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα. Στο τέλος, όμως, ο Αχαρναϊκός, που άξιζε το γκολ περισσότερο από τους φιλοξενούμενους, ισοφάρισε κι είχε την ευκαιρία να πάρει και το τρίποντο στο 90', με τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Φιγκέιρα.

Έτσι, οι ερυθρόλευκοι έχασαν την ευκαιρία τους να αναρριχηθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, καθώς αν ο Ολυμπιακός κέρδιζε χθες στο Μενίδι θα ήταν μόνος του στην 5η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, και παρέμεινε στα... "χαμηλά". Συγκεκριμένα, βρίσκεται στην 9η θέση, την οποία μοιράζονται 9(!) ομάδες, έχοντας από τέσσερις βαθμούς. Παράλληλα, βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο ΑΕΛ και στο -5 από τη δεύτερη Κασσιόπη.

Όπως και να 'χει, το έδαφος που έχει χαθεί είναι σημαντικό, αλλά υπάρχει ο χρόνος και ο τρόπος, προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα, αρχής γενομένης από τον πρώτο χθεσινό βαθμό της ομάδας εκτός έδρας.