noodles volos banner

Ισοπαλία ανάμεσα σε Πηλέα και Λεχώνια

Το γκολ της ισοφάρισης για τον Πηλέα σημείωσε ο Βαΐτσης Το γκολ της ισοφάρισης για τον Πηλέα σημείωσε ο Βαΐτσης

Ισόπαλοι στο γήπεδο της ΕΤΒΑ αναδείχθηκαν Πηλέας και Ένωση Λεχωνίων/Νηλέα με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι του Άρη Γιαννούτσου προηγήθηκαν στο 51’ με το εύστοχο πλασέ σε τετ-α-τετ του Κουβαρά μετά την ασίστ του Ρενάτο. Η ισοφάριση ήρθε στο 70’ από τον Βαΐτση μετά από σέντρα και αναμπουμπούλα.

Για τον Πηλέα οι δύο κυριότερες φάσεις ήταν αυτές στο πρώτο μέρος στην κεφαλιά του Μπιφάνη, που έφυγε λίγο άουτ, και στο σουτ του Δημόπουλου, που απέκρουσε ενστικτωδώς ο Παλαιορούτης, ενώ ακυρώθηκε και γκολ του Δημόπουλου στο 60’ για  οφσάιντ, το οποίο οι γηπεδούχοι θεωρούν οριακό.

Τα Λεχώνια, που παρουσιάστηκαν με ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών παρουσιαστήκαμε λόγω εργασίας και τραυματισμών, στο 40΄είχαν ως μεγαλύτερη ευκαιρία το ισχυρό διαγώνιο σουτ του Κολιού, στο οποίο αντέδρασε εντυπωσιακά ο Φηύγας, ενώ καλές στιγμές καταγράφηκαν στα σουτ των Βαλαρούτσου, Κολιού, Ρενάτο και Κουβαρά.

Σημαντικό είναι ν’ αναφερθεί ότι έκανε την πρώτη του εμφάνιση ο 16χρονος Τσακμακάς για τον Πηλέα.  

ΠΗΛΕΑΣ: Φηύγας, Καζάκης, Βαρσαμάς, Μπιφάνης (75' Αντζούρης), Βαΐτσης, Καναράς, Αγγέλης (80' Τσακμακάς), Τσουκάλης, Μπαρμπαγεωργόπουλος (46’ Μπραχιμάι), Θάνος, Δημόπουλος

ΛΕΧΩΝΙΑ: Παλαιορούτης, Τόντας, Ντενίς, Ράπτης, Παπακυρίτσης, Κυριαζής (75΄λ.τρ. Αϊδινής), Ξενάκης (46΄λ.τρ.Βασιλείου), Κολιός, Ρενάτο, Κουβαράς (60΄Τζούμας), Βαλαρούτσος

*Διοίκηση-προπονητής και παίκτες της Ένωσης Λεχωνίων/Νηλέα εύχονται στον Βαλάντη Κολιό χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή και καλή πρόοδο στις σπουδές του.

Last modified onSunday, 20 November 2016 10:08