noodles volos banner

Πέντε στα πέντε η Δήμητρα, 4-1 τον Αγροτικό

Το απόλυτο διατήρησε η Δήμητρα, που είναι η μόνη ομάδα-μετά τη νίκη της με 4-1 επί του Αγροτικού στο γήπεδο της Ευξεινούπολης- η οποία δεν έχει υποστεί καμία απώλεια μέχρι στιγμής και στους δύο ομίλους της Β' Τοπικής. Οι πράσινοι είχαν εξασφαλίσει το πέντε στα πέντε ουσιαστικά από το πρώτο μέρος, στο οποίο προηγήθηκαν με 3-0 ως το 40’, για να δεχθούν στο 45’ τη μείωση σε 3-1, ενώ στο δεύτερο κράτησαν άνετα το σκορ και το διεύρυναν σε 4-1 λίγο πριν το τέλος.

Στο 14’ ο Γκάμπας άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που κατέληξε στο δεξί παραθυράκι του Γκόγκου. Ακολούθως στο 28’ έγινε το 2-0 από τον Ποζιόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση της αντίπαλης άμυνας του Αγροτικού και από τη γωνία της μικρής περιοχής βρήκε δίχτυα.

Στο 40’ από συρτή σέντρα του Μπαράκου και τακουνάκι του Ποζιόπουλου έγινε το 3-0, με τον Γκόγκο να αιφνιδιάζεται. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου 45λεπτου, με ωραίο ατομική ενέργεια του Γκαμάλια, καθώς ντρίμπλαρε δύο αμυντικούς πέρας και τον τερματοφύλακα Σαββίδη, έγινε 3-1 στο ωραιότερο τέρμα της συνάντησης.

Το δεύτερο μέρος ήταν βαρετό και χωρίς συγκινήσεις, αλλά η Δήμητρα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 89’, όταν ο Δήμας, που είχε περάσει αλλαγή στο 74’, με κοντινή προβολή έκανε το 4-1.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαββίδης, Αράπης, Μπαράκου, Αντωνιάδης, Καρατέεβ, Βούλγαρης (56’ Κόκκαλης), Ποζιόπουλος, Γκαρνίδης, Χατζέλας (74’ Δήμας), Κακλιάς, Γκάμπας (61’ Ν. Μπίνας)

Last modified onSunday, 13 November 2016 19:45