noodles volos banner

Ενίσχυση με Ναζίμ για τον Ολυμπιακό Β.

Στην αριστερή πλευρά ο David Nazim με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ. Θωμά Μακρή και στη δεξιά πλευρά, ο παίκτης με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ.κ. Δημήτριο Μουρτζίνο και Κυριάκο Κυριακόπουλο Στην αριστερή πλευρά ο David Nazim με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κ. Θωμά Μακρή και στη δεξιά πλευρά, ο παίκτης με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ.κ. Δημήτριο Μουρτζίνο και Κυριάκο Κυριακόπουλο

Ο Νιγηριανός Ντέιβιντ Ναζίμ αποτελεί το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου, που συνεχίζει ακάθεκτος την ενίσχυσή του, προσθέτοντας στο δυναμικό του έναν παίκτη, που έπαιξε με τη φανέλα του Πανσερραϊκού πέρσι 18 φορές, σκοράροντας μία φορά, ενώ τη σεζόν 2015-16 με τη Ζάκυνθο στην ίδια κατηγορία είχε 19 συμμετοχές με τρία τέρματα. Ο 22χρονος μέσος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και στη Σούπερ Λιγκ με την Κέρκυρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον ποδοσφαιριστή από τη Νιγηρία,  David Nazim.

O 21χρονος αμυντικός μέσος είναι γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου 1996 και την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα του Πανσερραϊκού.

Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε στην ομάδα Al-Orooba των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, απ’ όπου το 2015 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ζακύνθου. Έπειτα από ένα χρόνο μετεγγράφηκε στον ΑΟΚ Κέρκυρα κι από κει μετέβη στη Σλοβενία και ειδικότερα στην NK Ankaran.

Στις αρχές του τρέχοντος έτους και ειδικότερα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο,  ήρθε η πρόταση του Πανσερραϊκού και ο υψηλόσωμος μέσος επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα ο David Nazim έχει συνεργαστεί και με τον coach του Ολυμπιακού Βόλου κ. Περικλή Αμανατίδη στην Βορειοελλαδίτικη ομάδα.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας εργάστηκε μεθοδικά, εντατικά και αθόρυβα για την απόκτηση του ποιοτικού ποδοσφαιριστή, τον οποίο κατάφερε και ενέταξε στις τάξεις της ομάδας, παρόλο που αυτός είχε δελεαστικές προτάσεις και από ομάδες ανώτερων κατηγοριών.

Πρόκειται για έναν παίκτη με εξαιρετική σωματοδομή, ποιοτικά στοιχεία στον τρόπο που αγωνίζεται και έντονο δυναμισμό, που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον David Nazim στην ομάδα μας και του εύχεται πολλές ερυθρόλευκες επιτυχίες.

Και όπως η Διοίκηση υποσχέθηκε, οι εκπλήξεις συνεχίζονται!»