noodles volos banner

Ξεκίνησε επίσημα η εποχή Ανιγκό στον Πανιώνιο

Εποχή Ζοσέ Ανιγκό αρχίζει στον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τον Γάλλο προπονητή, που ηγήθηκε την περασμένη χρονιά της προσπάθειας του Λεβαδειακού, αντικαθιστώντας τον Μιχάλη Γρηγορίου. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Ζοσέ Ανιγκό. Ο καταξιωμένος Γάλλος τεχνικός, έχει συνδέσει το όνομά του με τη Μαρσέιγ, με την οποία μάλιστα γνώρισε τη μεγαλύτερη διάκριση της μέχρι τώρα καριέρας του και η οποία ήταν η συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ την περίοδο 2003-2004. 

Ο Ζοσέ Ανιγκό ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε Μαρσέιγ και Νιμ, ενώ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ομάδας της Μασσαλίας. Κατά καιρούς εργάστηκε ως υπηρεσιακός τεχνικός στην πρώτη ομάδα του γαλλικού συλλόγου και επί των ημερών του αναδείχθηκαν παίκτες όπως οι Ντρογκμπά, Νιάνγκ, Βαλμπουενά, Μανταντά. 

Ο Γάλλος τεχνικός αναμένεται στην Ελλάδα εντός της εβδομάδας και την Παρασκευή στις 13:00 θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ στην αίθουσα Τύπου “Πέτρος Λινάρδος” του σταδίου της Νέας Σμύρνης. 

Το τεχνικό επιτελείο θα στελεχώσει επίσης ο κ. Μπερνάρντ Ροντρίγκεζ, ο οποίος θα είναι ο βοηθός προπονητή. 

Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο κ. Βασίλης Καλαποθαράκος, ο οποίος είχε εργαστεί στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και παλαιότερα. 

Προπονητής τερματοφυλάκων, ο κ. Γιώργος Σουλογάνης, ο οποίος κατείχε το αντίστοιχο πόστο στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ενώ φυσικά έχει συνδέσει και την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ».

Πήρε και Άλμπεργκ

Σημαντική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή για τον Πανιώνιο, με την απόκτηση του Ρομάριο Άλμπεργκ. Ο 27χρονος Σουριναμέζος μέσος έχει αγωνιστεί σε Ολλανδία, Τουρκία και ΗΠΑ, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, μετρώντας 13 γκολ και μία ασίστ.