noodles volos banner

Το μεταγραφικό "πάρε-δώσε" στην Α' ΕΠΣΘ

Αρκετές οι προσθήκες στις ομάδες της Α' ΕΠΣΘ αφού από φέτος δεν υπάρχει το όριο των δύο μεταγραφών την περίοδο του Ιανουαρίου. Για όλες τις κινήσεις των ομάδων στο μεταγραφικό πεδίο ενημερωθήκατε πρώτα από το magnesiasports, σήμερα τις συγκεντρώσαμε σε ένα κείμενο και σας παρουσιάζουμε το μεταγραφικό "πάρε-δώσε" στην πρώτη τοπική κατηγορία.

Η Σκιάθος επένδυσε σε δύο νεαρούς παίκτες που προέρχονται από την Κ19 της Νίκης Βόλου κι αγωνίζονται στο χώρο της άμυνας, τον κεντρικό αμυντικό Χάρη Ράπτη και τον αριστερό μπακ Βαγγέλη Αγγελή. Η ΑΕ Διμηνίου πρόσθεσε στο ρόστερ της έναν αμυντικό, τον Σωτήρη Τσαγγαρά από τους Μυρμιδόνες, δύο τερματοφύλακες, τους Αντώνη Βλαχόπουλο από τον Ρήγα Φεραίο και Θανό Ανατολή από τον Μαγνησιακό, ενώ επέστρεψε ύστερα από χρόνια στο σύλλογο ο επιτελικός μέσος Μιχάλης Κατσαρός. Ο Θησέας απέκτησε τους Άκη Χάνο και Παναγιώτη Σιδηρόπουλο από τον Πύρασο, τον Ηλία Ισά από την Ιωλκό κι επέστρεψε ο γκολκίπερ Νίκος Μπουργάνης από την Νίκη Βόλου.
Εξαιρετική κίνηση για τον Σαρακηνό όσον αφορά στη θέση του τερματοφύλακα καθώς έβαλε στο δυναμικο με τον Βλάση Στούκα από τον Πύρασο, ενώ πήρε από τον Παγασητικό το δελτίο του Τσιμούρτου. Ο Μαγνησιακός πήρε το νεαρό μεσοαμυντικό Χρήστο Τσιγκλιφή από την Αγία Παρασκευή, τον επιθετικό Νίκο Αθανασιάδη από τον Άρη, επέστρεψε από την ΑΕ Διμηνίου στην κυανόλευκη ομάδα ο Γιώργος Γκέρτσος, ενώ σημαντική ήταν η επιστροφή του ταλαντούχου Στάθη Νιαώτη από την Κ19 της Νίκης Βόλου. Ξανά στην Α' ΕΠΣΘ ο Θανάσης Καρακώστας που πέρυσι ήταν εξαιρετικός στην ΑΕΔ και πλέον ανήκει στη Δημητριάδα, ύστερα από σύντομο πέρασμα από την ομάδα Κ19 της Νίκης.
Πέντε προσθήκες στο ρόστερ του Ηρακλή Βόλου που έχει νέους παίκτες τον στόπερ Παύλο Μπαρέκα από τον Μαγνησιακό, τον αριστερό μπακ Δημήτρη Μαραγκό από τον Θησέα, τον μεσοαμυντικό Αλέκο Τσαντόπουλο από την Αγία Παρασκευή, τον μέσο Βαγγέλη Κουτσιαρή από τον Θησέα και τον επιθετικό Δημήτρη Σοροβόλα από τον Μαγνησιακό. Ο Άρης Μελισσατίκων ενισχύθηκε με τον αμυντικό Βασίλη Δήμου από την ΑΕ 2002, τον στόπερ Χρήστο Μαγιόγλου από την Κ20 της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, τον επιθετικό Φάνη Βλαχόπουλο από την Αγία Παρασκευή, τον επιθετικό Βαγγέλη Ζηρδέλη από τον Ρήγα Φεραίο, τον μεσοαμυντικό Θανάση Νινιζόπουλο από την Κ17 της Νίκης, ενώ δεύτερη θητεία στο σύλλογο θα έχει κλείνοντας την πορεία του στα γήπεδα ο Βαγγέλης Σατραζέμης. Μία μεταγραφή για τον Πανιώνιο, ο κεντρικός αμυντικός Γιώργος Μπαλτσιάκης από τον Σαρακηνό, μία και για την Αγία Παρασκευή, ο μέσος Βασίλης Σιφνιώτης από τoν Άνθ. Γαζή. Η ΑΕ 2002 έχει νέο τερματοφύλακα τον Μάριο Καφόρο από τον Παγασητικό, ενώ στην Ιωλκό αγωνίζονται πλέον ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Στρούγγης που ανήκε στην ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου, ο δεξιός μπακ-χαφ Κώστας Κούτσικος που έπαιζε στη Δάφνη, ο μέσος Λούις Λουντμίλο από τον Απόλλωνα Καναλίων και ο τερματοφύλακας Γιάννης Πρέζας.

Στο 2ο όμιλο, δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι κινήθηκε ο ΓΣ Αλμυρού. Με την κυανόλευκη φανέλα αγωνίζονται πλέον ο μεσοεπιθετικός Νίκος Βούλγαρης και ο αμυντικός Φώτης Πλαβός προερχόμενοι από τον Πύρασο, ο μέσος Βασίλης Αναστασίου και ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Αντζούρης από τους Μυρμηδόνες και ο τερματοφύλακας Σωτήρης Πλακαρός από τον Σαρακηνό. Ο Αίας Σούρπης πήρε τον επιθετικό Ηλία Τσιάρα από τη Δήμητρα, τον πολυθεσίτη Αλμπέρτο Λανάι από την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου και τον τερματοφύλακα Δημήτρη Τσιότρα που προέρχεται από τον ΓΣΑΑ και το καλοκαίρι είχε πάει στην ομάδα Κ17 της Νίκης. Στην Δήμητρα γύρισε ο Γιάννης Χατζέλας από τον ΓΣΑ, αποκτήθηκαν ο επιθετικός Δημήτρης Γκιούρκης από τον Πανιώνιο, ο επίσης επιθετικός Θοδωρής Πιπινής από ομάδα της Μυτιλήνης, ο αμυντικός Αρτέμης Νικηφοράκης από τον Αίαντα και ο μέσος Αποστόλης Κωτούλας από τον Άθλο.
Αρκετές κινήσεις για τον Αστέρα. Πήρε τον επιθετικό Σπύρο Νούσια από την ΑΕ Διμηνίου, τον επιθετικό Δημήτρη Περιβολιώτη από ομάδα της Φθιώτιδας, τον επιθετικό Βαγγέλη Μαγγιώρο από την Ιωλκό, τον αριστερό χαφ Τάκη Αποστολόπουλο από την ίδια ομάδα, τον μεσοαμυντικό Νίκο Μπατσικώστα από τον Σαρακηνό, τον στόπερ Χρήστο Τζούμα από τον Άνθιμο Γαζή και τον επιθετικό Δημήτρη Γάρο από τον Ρήγα Φεραίο. Από τον ΓΣΑ μετακινήθηκαν στον Πρωτεσίλαο οι Ραφαήλ Μιχόπουλος και Ιάσων Ακρίβος. Ο πρώτος μπορεί να παίξει τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή επιστρέφοντας ύστερα από ένα χρόνο στο σύλλογο, ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται στο χώρο της άμυνας, γύρισε επίσης ο 15χρονος Αποτόλης Λάμπος από την Κ15 της Νίκης.
Μεταγραφές για τον Διαγόρα αποτελούν ο Κώστας Καραπλιάγκος που επιστρέφει στην ομάδα ύστερα από 1,5 έτος στον Σαρακηνό, ο επιθετικός Γιώργος Καπούλας που ανήκε στον ΓΣ Αλμυρού, ο μέσος Φώτης Γιώργης και ο αμυντικός Ανδρέας Γιάλουρας από την Ιωλκό, ο αμυντικός Χολέβας από τον ΓΣΑ. Με τη φανέλα των Μυρμηδόνων αγωνίζεται πλέον ο επιθετικός Γκάμπας από τον Ρήγα Φεραίο και ο 15χρονος Σταύρος Καράτερζης από τον ΓΣ Αλμυρού.
Οι Δήμος Περπερίδης, Κώστας Κωστόπουλος, Χρήστος Γάκας, Χρήστος Στέκας και Δημήτρης Μαρμαγκιόλης αποτελούν τις μεταγραφές του Αχιλλέα. Πολλοί καινούργιοι στον Άθλο κι αυτοί είναι οι Γιάννη Μπέης, Λευτέρης Φωτιάδης, Γιώργος Αυγουλάς, Χρυσοστομίδης, Χρήστος Πλασταράς, Ζήκος Δήμας, Ευθύμης Ξηροκώστας και Βασίλης Νικογιάννης. Οι τέσσερις τελευταίοι, 15-17 ετών, γύρισαν από τις ομάδες Νέων της Νίκης. Την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου θα ενισχύσουν ο μέσος Ανδρέας Παπαδάκης, ο τερματοφύλακας Νίκος Κόττορας και ο επιθετικός Δημήτρης Ζαγκαβιέρος, ενώ τέλος στη Μακρινίτσα αποκτήθηκε ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Παρασκευάς που έπαιζε σε ομάδα της Κρήτης, ο επίσης μεσοεπιθετικός Γιώργος Ντελάκος που ανήκε στον Πηλέα, ο 17χρονος Αλεξάνογλου από την ακαδημία του Θησέα, ενώ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο μεσοεπιθετικός Μάκης Ματζιούρας.

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

 

 

Last modified onTuesday, 03 February 2015 12:43