noodles volos banner

Δήμητρα-Μυρμιδόνες 2-3

Οι Μυρμιδόνες έσπασαν το αήττητο της Δήμητρας στο φετινό πρωτάθλημα, έβαλαν τρία γκολ στη μέχρι σήμερα καλύτερη άμυνα της κατηγορίας και η νίκη τους αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι από το 15' έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Δ. Μπούρχα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το 0-1 ο Δημήτρης Μπούρχας στο 6ο λεπτό μετά από φάουλ του Αντζούρη και κεφαλιά πάσα του Αναστασίου, το 1-1 στο 35' με κεφαλιά του Αντωνιάδη ύστερα από σέντρα του Νικηφοράκη και το 1-2 λίγο αργότερα, στο 38ο λεπτό. Ο Αντζούρης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια, η μπάλα βρήκε στο στήθος του Κ. Παυλίδη και κατέληξε στα δίχτυα. Ο Γιάννης Αντζούρης, μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Μυρμιδόνες, έγραψε το 1-3 στο 72', ενώ ο Αντωνιάδης μείωσε, ξανά με κεφαλιά, στο 90ό λεπτό κι ενώ νωρίτερα δικό του γκολ είχε ακυρωθεί για οφσάιντ. Δοκάρι για τη φιλοξενούμενη ομάδα με τον Αντζούρη στο 85ο λεπτό.
Μετά τη λήξη του αγώνα, είχαμε επεισόδια με φιλάθλους και ποδοσφαιριστές, με τον πρόεδρο των Μυρμιδόνων Πλατάνου, Δ. Σαμαρά να δηλώνει: "Καταδικάζουμε τις φασαρίες που έγιναν από κάποιους μετά τη λήξη της αναμέτρησης και μόνο κακό κάνουν στο τοπικό ποδόσφαιρο γιατί οδηγούν στην υποβάθμισή του. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία την ομάδα της Δήμητρας κι ευχόμαστε καλή συνέχεια".

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Γκιούρκης, Γκαρνίδης, Μ. Παυλίδης, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Γοδενόπουλος (65' Βογιαντζής), Κ. Παυλίδης, Ξηρομερίσιος (80' Αράπης), Παρίσης (85' Νιάκας), Θωμαΐδης, Τιμπλαλέξης.
Μυρμιδόνες: Σταμέλος, Κουάτσκα (61' Παπαστεργίου), Γιαννακόπουλος (46' Τσαγγαράς), Δ. Μπούρχας, Ευθυμίου, Αναστασίου, Μπουρνάκης, Αντ. Φέζο, Ντ. Φέζο, Γ. Αντζούρης, Λάμπρου (77' Παλάσκας).