Logo
Print this page

Πάλεψαν, αλλά δεν τα κατάφεραν οι «μικροί» της Νίκης στο πόλο

Μεγάλες μάχες για την πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος έδωσε η ομάδα των μίνι παίδων του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης.

Ωστόσο δεν κατάφερε να πλασαριστεί σε κάποια από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις που έδιναν τα εισιτήρια για τα τελικά, καθώς τερμάτισε τρίτη παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε.

Στην πρεμιέρα η Νίκη επικράτησε εύκολα του ΟΦΘ, όπως μαρτυρά το τελικό 19-5, με τον Γλούμη να πετυχαίνει 6 τέρματα, τον Σιγανό 5, τον Μεριστούδη 3, τον Μυλωνά Γ. 2 και τους Μυλωνά Σ.-Πουλαράκη-Κανάκη από 1.

Παίζοντας εξαιρετική άμυνα οι αθλητές της Νίκης «ζευγάρωσαν» τις νίκες τους απέναντι στην ομάδα του Πανιωνίου. Παρά το στείρο 0-0 της πρώτης περιόδου το ημίχρονο τους βρήκε προηγούμενους με 5-1, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα. Στο τελικό 9-2 σκόραραν από 3 τέρματα οι Μεριστούδης και Γλούμης και από 1 οι Κομνιανός-Πουλαράκης και Κανάκης.

Ντέρμπι ήταν η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής απέναντι στην ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου, αυτή του ΝΟ Πατρών. Παρά το 0-3 υπέρ των Πατρινών της πρώτης περιόδου η ομάδα της Νίκης με αντεπίθεση κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να ισοφαρίσει στα μέσα της 3ης περιόδου. Ωστόσο τελικά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 6-9. Από 2 τέρματα πέτυχαν οι Γλούμης και Σιγανός και από 1 οι Παπουτσής και Μεριστούδης.

Η πρόκριση κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα απέναντι στην ομάδα της ΝΕ Λάρισας. Μέχρι το ημίχρονο οι δύο ομάδες πήγαιναν «χέρι-χέρι» στο σκορ, με την ανάπαυλα να βρίσκει τους Λαρισαίους μπροστά με 4-5. Τελικά επικράτησαν με 6-10 και ήταν αυτοί που προκρίθηκαν για τα τελικά. Ο Μεριστούδης με 4 τέρματα και οι Σιγανός-Κανάκης ήταν οι σκόρερ της Νίκης.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

1. ΝΟ Πατρών 12

2. ΝΕ Λάρισας 9

3. Νίκη Βόλου 6

4. Πανιώνιος 3

5. ΟΦΘ 0

Ο Δημήτρης Κόφφας χρησιμοποίησε τους: Βαλτσιώτη, Κομνιανό, Μεριστούδη, Σιγανό, Παπουτσή, Καλαντζή, Πουλαράκη, Μυλωνά Γ., Ρουμελιώτη, Ρομφαία, Κανάκη, Γλούμη, Βασιλούδη, Μυλωνά Σ., Καβούρα.

Last modified onWednesday, 20 June 2018 11:45
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]