noodles volos banner

Διοικητικό αδιέξοδο στον Γ.Σ. Φαρσάλων, παρακολουθεί τις εξελίξεις η Νίκη

Τις εξελίξεις στον Γ.Σ. Φαρσάλων, που βρίσκεται σε διοικητικό αδιέξοδο και είναι πιθανή η αποχώρησή του από τη Β' Εθνική μπάσκετ, παρακολουθεί η Νίκη Βόλου, που είναι η πρώτη επιλαχούσα να καλύψει οποιαδήποτε κενή θέση δημιουργηθεί.

Όπως σημειώνει σε ρεπορτάζ του το ifarsala, έχει καταστεί σχεδόν αδύνατη η λειτουργία του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Αναλυτικά το δημοσίευμα του ifarsala: "Μετά τις επικείμενες παραιτήσεις των περισσότερων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων και μη υπάρξεως ενδιαφέροντος από τα μέλη του Συλλόγου και τους φιλάθλους, καθίσταται σχεδόν αδύνατη η συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου και η ομαλή λειτουργία του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Αυτό σημαίνει παύση λειτουργίας του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων σε όλα τα τμήματα (Μπάσκετ, Ακαδημίες, Βόλεϊ, Σκάκι κ.α). Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση στο αδιέξοδο είναι η δραστηριοποίηση νέων ατόμων, για τη συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Καλούνται όλα τα μέλη, οι γονείς των αθλητών και οι φίλαθλοι του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση της Τρίτης 19 Ιουνίου και ώρα 20:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων, ώστε να βρεθεί λύση".

Από κει και πέρα κοινό μυστικό είναι ότι η Νίκη Βόλου παρακολουθεί και τις εξελίξεις στην ΑΕΛ, που υποβιβάστηκε ως τελευταία από την Α2 στη Β' Εθνική και είναι αμφίβολο αν θα δηλώσει συμμετοχή, ενώ ανάλογη πιθανότητα υπάρχει και για τη Γέφυρα από τη Θεσσαλονίκη, που αγωνιστικά παρέμεινε στον Βόρειο όμιλο της Β' Εθνικής.