Logo
Print this page

«Η Αθήνα δεν μπορεί να δεχτεί την υπεροχή της Θεσσαλονίκης»!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε μια ακόμη συνέντευξη που παραχώρησε σε ρουμανικό Μέσο μίλησε για την πρώτη του σεζόν στον πάγκο του ΠΑΟΚ και τις στιγμές που έζησε, αλλά και για το Μουντιάλ. Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ στάθηκε περισσότερο στις στιγμές που βίωσε ο ίδιος προσωπικά στο φινάλε της πρώτης του χρονιάς στον πάγκο του «Δικεφάλου» και σχολίασε τις διαφορές ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα,

Πιο αναλυτικά μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sport Total FM» είπε:

«Ήταν μία εξαιρετική σεζόν στην Ελλάδα, με ένα φινάλε γεμάτο πάθος. Δε νομίζω ότι θα συναντήσω ξανά τις στιγμές που έζησα στον τελικό του κυπέλλου, το οποίο και κερδίσαμε. Κέρδισα το πρωτάθλημα στον αγωνιστικό χώρο με ένα παιχνίδι λιγότερο και δέκα παιχνίδια χωρίς κόσμο στις εξέδρες. Κέρδισα τους περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα του αγωνιστικού χώρου».

Συγκρίνοντας τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τόνισε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, είναι τρέλα! Υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ Θεσσαλονίκης και Αθήνας. Η Αθήνα δεν μπορεί να δεχτεί την υπεροχή της Θεσσαλονίκης! Αισθάνομαι υπέροχα στην Ελλάδα, όταν αλλάξει αυτό θα σκεφτώ το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Δεν το αποκλείω να επιστρέψω κάποια μέρα στη Ρουμανία».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]