Logo
Print this page

Θέλει συγγνώμη από τον Παπαδούλη ο Κούγιας για τα ύποπτα ματς του Απόλλωνα Λ.

Η εταιρεία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης, Sportradar, έχει αποστείλει στις αρμόδιες αρχές 26 φακέλους με «ύποπτους» χειραγώγησης αγώνες. Οι 20 αφορούν στο πρωτάθλημα της Football League και από αυτούς στους 12 εμφανίζεται ο Απόλλων Λάρισας. Έτσι, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του ανέφερε ότι περιμένει μία συγγνώμη με αφορμή δηλώσεις που είχε κάνει για τους «κυανόλευκους»...

Αναλυτικά η δήλωση Κούγια:

«Σήμερα πληροφορήθηκα από δικηγόρους συνεργάτες του γραφείου μου ότι:

1. στην Εισαγγελία Αθηνών,

2. στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και

3. στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

παραδόθηκαν οι 26 φάκελοι, οι οποίοι αφορούν αγώνες των ελληνικών πρωταθλημάτων (Super League, Football League), για τους οποίους η UEFA θεωρεί ότι έχει διαπραχθεί το αδίκημα της στοιχηματικής απάτης (δηλαδή κακούργημα).

Τους φακέλους παρέδωσε στα ως άνω θεσμικά όργανα η διοίκηση της ΕΠΟ και χωρίς καμία έκπληξη διαπίστωσα ότι απ’ όλους τους αγώνες της Super League μόνο ένας περιλαμβάνεται, ο αγώνας Λαμία-Απόλλων Σμύρνης στις 14/4/2018, αλλά και ότι από τους υπολοίπους 25 αγώνες της Football League θεωρούνται ως στημένοι 12 αγώνες του Απόλλωνα Λάρισας, δηλαδή σχεδόν οι μισοί αγώνες από όσους έπαιξε ο Απόλλων Λάρισας στην Football League.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως περιμένω τουλάχιστον μία συγγνώμη από τον δημοσιογράφο της ΕΡΑ Σπορ κ. Βασίλη Παπανικολάου, ο οποίος είχε αναφέρει διάφορα… στην εκπομπή του στην ΕΡΑ Σπορ για τις δηλώσεις μου για το παιχνίδι Λαμία-Απόλλων Σμύρνης, αλλά και μία δημόσια συγγνώμη από τον εκπρόσωπο τύπου του Απόλλωνα Λάρισας κ. Παπαδούλη, για τον τρόπο που αντιμετώπισε τότε τις δηλώσεις μου για τα παιχνίδια του Απόλλωνα Λάρισας.

Όσο για τον άλλον, τον δόκιμο, παρά την ηλικία του, εδώ και λίγες μέρες δημοσιογράφο του ΠΣΑΠ, του οποίου ο γιος παίζει στον Απόλλωνα Λάρισας, για τα όσα έλεγε για μένα, θα τα πούμε στα δικαστήρια. Με αγωνία περιμένω δηλώσεις του Ανδρέα Λαμπρόπουλου από το Σαν Φρανσίσκο με ειδική πτήση από Περού!».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]