noodles volos banner

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την προεδρία της Super League

Στις 25 Ιουνίου θα γίνουν εκλογές για νέο ΔΣ στη Super League και σύμφωνα με τη Live Sport την προεδρία θα διεκδικήσει ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης. Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που είναι δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία και θα προσπαθήσει να πάρει το χρίσμα της διαδοχής από τον Γιώργο Στράτο, ο οποίος δε θα είναι υποψήφιος. 

Πάντως για να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων ο κ. Μπαταγιάννης, θα πρέπει να στηριχτεί και από τον ΠΑΟΚ και τις ομάδες με τις οποίες έχει φιλικές σχέσεις ο «Δικέφαλος του Βορρά». Η πλευρά του Ολυμπιακού συμμάχησε με αυτή του ΠΑΟΚ στις εκλογές για την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και ίσως φανεί από τις εκλογές της Super League αν επρόκειτο για τυχαίο γεγονός ή υπάρχει κοινό μέτωπο κατά Μελισσανίδη. 

Το νέο ΔΣ της Super League θα κληθεί να αποφασίσει και για την αναδιάρθρωση. Ο Γιώργος Βασιλειάδης προωθεί σχέδιο για πρωτάθλημα με 12 ομάδες από τη σεζόν 2019/20, διαθέτοντας ένα σεβαστό ποσό 70-80 εκατ. ευρώ (μαζί με τα χρήματα της τηλεόρασης) στις ομάδες, αλλά αρκετές από τις τελευταίες θέλουν να γίνει αυτή η μείωση σταδιακά και όχι «βίαια».