noodles volos banner

Στο τέλος του μήνα η εκδήλωση για τα διαρκείας και τους νέους παίκτες

Μπορεί σε μία ομάδα το πρώτο μέλημα να είναι το αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο και στα υπόλοιπα ζητήματα, όταν αυτή λειτουργεί άκρως επαγγελματικά, ανεξαρτήτως της κατηγορίας που βρίσκεται, πρέπει να δοθεί η ανάλογη βαρύτητα.

Έτσι λοιπόν στον Ολυμπιακό Βόλου μαζί με τις προσπάθειες να προχωρήσει η ενίσχυση και να ανακοινωθούν νέοι παίκτες (υλοποιώντας οι άνθρωποι που έχουν επιφορτιστεί μ’ αυτό το κομμάτι τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν για μεταγραφικό “τσουνάμι” μέσα στο επόμενο διάστημα και για ερχομό παικτών, τους οποίους δε φαντάζονταν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος) υπάρχουν κι άλλα θέματα που είναι ανάγκη να προχωρήσουν.

Για παράδειγμα οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν τις τελευταίες μέρες, για να προετοιμάσουν την εκδήλωση που θα γίνει στο τέλος του Ιουνίου (η ακριβής ημερομηνία και ο χώρος θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω), στην οποία θα παρουσιαστούν τα νέα διαρκείας, ενώ παράλληλα θα γίνει και η παρουσίαση των νεοαποκτηθέντων παικτών.

Ασφαλώς, για να γίνει καλύτερη προώθηση των καρτών διαρκείας, οι διοικούντες θέλουν ως τότε να έχουν κλείσει κι άλλους παίκτες με δυνατό όνομα, το οποίο θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει, ενώ δεν αποκλείεται, όπως στη Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκε έστω και μέσω video ο Οικονομόπουλος, να υπάρξει η φυσική παρουσία ενός παίκτη, που δε θα γνωρίζει κανείς μέχρι τότε το όνομά του και θα προκαλέσει έκπληξη και ενθουσιασμό.

Ως γνωστόν για το θέμα των εισιτηρίων διαρκείας ασχολούνται δύο άνθρωποι πιο ειδικοί, όπως άλλωστε συμβαίνει βάσει του οργανογράμματος που παρουσιάστηκε στη Γενική Συνέλευση της 6ης Ιουνίου, με όλους τους τομείς δράσης της ομάδας, καθώς ο καθένας έχει ένα διακριτό ρόλο και κανείς δεν μπαίνει στα «χωράφια» του άλλου.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι ο υπεύθυνος γραφείων και γραμματείας Ανδρέας Κικίλιας και ο υπεύθυνος για το τμήμα marketing και δημοσίων σχέσεων Γιώργος Μπακίρης και πιστεύεται ότι αυτό που θα παρουσιάσουν θα αφήσει άπαντες ικανοποιημένους, ενώ, όπως έχει προαναγγελθεί, θα υπάρξει μέριμνα για φθηνά διαρκείας για πιο ευπαθείς ομάδες, όπως ανέργους, χαμηλόμισθους και συνταξιούχους.

Να τονιστεί ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύσουν για οποιαδήποτε από τις δύο έδρες αγωνιστούν οι ερυθρόλευκοι, είτε για το ΕΑΚ είτε για το Πανθεσσαλικό, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να είναι προετοιμασμένοι και για τα δύο ενδεχόμενα.

Από κει και πέρα, στο μυαλό των διοικούντων είναι και η εκδήλωση που θα γίνει για τους χορηγούς και στην οποία θα παρουσιαστεί και η επιχείρηση που θα διαφημιστεί στη φανέλα (ή οι επιχειρήσεις), κάτι που θα γίνει έπειτα από την παρουσίαση των διαρκείας.

Φυσικά, από τώρα έχει ξεκινήσει, όσο κι αν θεωρείται ότι είναι νωρίς, ο σχεδιασμός για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, που κι εκεί στόχος είναι να έρθει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος και να δώσει ακόμη ένα ηχηρό μήνυμα. Ως γνωστόν, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Ελατοχώρι τέλη Ιουνίου με αρχές Αυγούστου, οπότε η «πρώτη» πιθανόν θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου.

Last modified onFriday, 15 June 2018 00:01