noodles volos banner

Γνωστός του Αμανατίδη ο ξένος που θα πάρει ο Ολυμπιακός Β.

Χωρίς ανακοίνωση πέρασε η Δευτέρα και η Τρίτη για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά αυτό βεβαίως δε σημαίνει κάτι, αφού οι άνθρωποι της ομάδας που έχουν αναλάβει να υλοποιήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό εργάζονται συνεχώς, για να ολοκληρωθούν οι επόμενες κινήσεις, που θα μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων.

Η ώρα που θα γίνει η επόμενη ανακοίνωση δεν αργεί και θα αφορά, όπως όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν, ξένο παίκτη, που αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, έχει ικανότητα στο σκοράρισμα, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, μπορεί να κινηθεί και πιο μακριά από την περιοχη και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, στην οποία μεγάλωσε, έχοντας καταγωγή από χώρα της Αφρικής.

Παράλληλα, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, παρά την όχι και τόσο μεγάλη του ηλικία, σε Σατορού στη Γαλλία, Λέιτον Όριεντ στην Αγγλία, Ζιλ Βιθέντε στην Πορτογαλία, αλλά και σε ομάδα της Ελλάδας. Σ’ αυτήν συνεργάστηκε μαζί του ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Περικλής Αμανατίδης, ο οποίος ασφαλώς και τον γνωρίζει πολύ καλά και εκτιμώντας τις ικανότητές του κι ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά, εισηγήθηκε από την πρώτη στιγμή την απόκτησή του.

Φυσικά θεωρείται παίκτης παραπάνω κατηγορίας και θυμίζουμε ότι στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στον Astra Tv ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος είχε αποκαλύψει ότι εκτός του Φλίγκου θα αποκτηθεί κι άλλος πρωτοκλασάτος επιθετικός. Φυσικά, όλα αυτά η λογική λέει ότι σχετίζονται και με το γεγονός ότι το θέμα του Λεωνίδα Χρήστου, που άφησε άριστες εντυπώσεις στο τρίμηνο που αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα είχε παγώσει, αν και πρέπει να σημειώσουμε ότι ο ξένος παίκτης που αναμένεται να έρθει, έχει ύψος 1.73 και δεν έχει τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά του πανύψηλου Έλληνα φορ.

Last modified onWednesday, 13 June 2018 16:32