noodles volos banner

«Να σταματήσω, αφού ξαναπαίξω με τον Ολυμπιακό Β. στη Σούπερ Λιγκ»

Στην εκπομπή τα «Πάντα όλα» του Sport Fm Μαγνησίας μίλησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, Στάθης Ρόκας, που έκανε λόγο γα κάτι πρωτόγνωρο απ’ όσα έζησε στη Γενική Συνέλευση, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αφού ξαναπαίξει με τους ερυθρόλευκους στη Σούπερ Λίγκα.

απόδοση: magnesiasports

Αρχικά είπε: «Πρώτη φορά ήμουν σε μία Γενική Συνέλευση στον Ολυμπιακό Βόλου. Ήταν κάτι διαφορετικό, δεν το είχα ξαναζήσει. Η ομάδα δείχνει ότι έχει μία συσπείρωση πάλι, γιατί τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι είχαν απογοητευτεί από το τελικό αποτέλεσμα της χρονιάς. Απλά βλέπουν ότι γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους, που έχει ξεκινήσει απ’ τη διοίκηση, για να ξαναγυρίσει ο Ολυμπιακός Βόλου εκεί που αξίζει…

Είναι καλό ότι η ομάδα ανανέωσε άμεσα με όσους ήθελε να κρατήσει. Για να καταλάβετε πόσο εμπιστοσύνη υπάρχει και πόσο καλά βαδίζουμε και με ηρεμία, οι ποδοσφαιριστές συνήθως δεν κλείνουν νωρίς, περιμένουν να δουν τις προσφορές».

Σε ό,τι αφορά τον Μπάμπη Οικονομόπουλο, το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου είπε: «Είμαστε από το ίδιο χωριό και ξεκινήσαμε από την ίδια ομάδα. Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής, που ανήκει σε μεγαλύτερη κατηγορία. Η αλήθεια είναι ότι με πήρε τηλέφωνο, αφού είχε κλείσει, και ήρθε να με βρει κι έτσι μιλήσαμε λιγάκι. Γνωρίζει τι πίεση έχει η ομάδα, γιατί την έχει ζήσει και στον Άρη που ήταν. Νομίζω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ, όπως και ο τερματοφύλακας που πήραμε, ο Γιακουμής».

Ακόμη ο Στάθης Ρόκας εκδήλωσε την επιθυμία να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αφού ξαναβρεθεί με τον Ολυμπιακό στη Σούπερ Λιγκ: «Έχω ακόμη αρκετά χρόνια να παίξω ποδόσφαιρο, θα σας ταλαιπωρήσω αρκετά. Έχω βάλει ένα προσωπικό στόχο, όσο η διοίκηση με θέλει να είμαι εδώ: να παίξω τουλάχιστον Σούπερ Λιγκ με την ομάδα και μετά να σταματήσω».

Σχετικά με την ανάγκη για τη στήριξη του κόσμου σχολίασε: «Το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι διοίκηση, παίκτες και κόσμος. Αυτά όλα είναι μία αλυσίδα. Ο κόσμος ξέρω πόσο πολύ αγαπάει την ομάδα και θα πρέπει να καταλάβει ότι χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να πάμε πουθενά, όπως βέβαια χωρίς παίκτες και χωρίς διοίκηση. Όλα αυτά είναι μαζί».

Για το γεγονός ότι θα έχει ηγετικό ρόλο αγωνιστικό αλλά και στ’ αποδυτήρια και του χρόνου υπογράμμισε: «Είναι υποχρέωσή  μας να βάλουμε τα νέα παιδιά στο κλίμα της ομάδας και το τι είναι Ολυμπιακός Βόλου. Καλό είναι να το βλέπουν απέξω, αλλά είναι διαφορετικό να φοράς αυτή τη φανέλα».

Σ’ ό,τι αφορά την επιχειρηματική προσπάθεια που ξεκίνησε στον Βόλο, ανέφερε: «Προσπαθώ να μείνω εδώ στον Βόλο μόνιμα, γι’ αυτό ξεκίνησα μία επιχειρηματική προσπάθεια με ένα Sport Café μαζί με τον Τζόναθαν Βαΐτση και τον Θανάση Ψαρόμπα, δύο παιδιά του ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού Βόλου. Επέστρεψα για τρίτη φορά στον Βόλο και λένε ότι η τρίτη είναι και η φαρμακερή. Έχω πει ότι νιώθω Βολιώτης, χωρίς να είμαι Βολιώτης».

 

 

Last modified onSaturday, 09 June 2018 10:04