Logo
Print this page

Ο Ζαλαώρας νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό Β.

Ο Γιάννης Ζαλαώρας, που έχει δουλέψει σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ και Football League, είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού Βόλου. Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος,  με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Γιάννη Ζαλαώρα.

Ο Γιάννης Ζαλαώρας είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β’ και έχει εργαστεί στο παρελθόν στα τμήματα υποδομής των Ίκαρου Καλλιθέας, Αετού Κορυδαλλού, Καλλιθέας και Ιωνικού.

Στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει εργαστεί σε Προοδευτική και Εθνικό Αστέρα, Φωκικό, Λάρισα και Λαμία, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακό, Εργοτέλη και Α.Ο. Τρίκαλων.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς τερματοφύλακες, όπως οι Μιχάλης Σηφάκης, Παναγιώτης Τσιτώντας, Μανώλης Αποστολίδης, Δημήτρης Ταήρης, Βαγγέλης Πίτκας, Χρήστος Αθανασόπουλος και Γιάννης Μπαντίκος.

Μάλιστα, στο πλούσιο βιογραφικό του συγκαταλέγεται και η συμμετοχή του στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Ελλάδος Κ19.

Πρόκειται για έναν εγνωσμένης αξίας προπονητή τερματοφυλάκων, με πλούσια καριέρα στην SuperLeague και στην Football League και ο Ολυμπιακός Βόλου θεωρεί πως είναι πολυτέλεια για τη Γ’ Εθνική Κατηγορία να υφίσταται ένας άνθρωπος με τις περγαμηνές του Γιάννη Ζαλαώρα.

Παράλληλα, η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 γνωρίζει πως και ο ίδιος ο προπονητής αισθάνεται μεγάλη τιμή που ήρθε στη μεγάλη, ερυθρόλευκη οικογένειά μας και για το λόγο αυτό θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων του, για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει θερμά τον Γιάννη Ζαλαώρα και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]