noodles volos banner

Πήρε Στ. Καρρά και ανανέωσε με τέσσερις ο Γ.Σ. Αλμυρού

Την απόκτηση του Σταμάτη Καρρά ανακοίνωσε ο Γ.Σ. Αλμυρού, αλλά και την ανανέωση συνεργασίας με τέσσερις βασικούς παίκτες, δηλαδή τους Στουρνάρα, Σταυράκη, Αλεξανδρή και Μπαρούτα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η Eπιτροπή Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για την περίοδο 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ειναι 29 ετών, αγωνίζεται με επιτυχία στη θέση του δεξιού μπακ οσο και του αμυντικού μέσου και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες Β' και Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ όπως στον ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, τον Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΑ, τον ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ, τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, ενω την ποδοσφαιρική περίοδο 2017 - 2018 ήταν στην ομάδα του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.
Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες. Η Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φιλάθλους της ότι ανανέωσαν για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 από τους βασικούς συντελεστές της περυσινής εκπληκτικής πορείας του Συλλόγου οι ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΜΠΑΡΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΣ.
Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και καλή ποδοσφαιρική χρονιά"


Last modified onMonday, 04 June 2018 15:17