noodles volos banner

Υλοποιεί τις εκπλήξεις που υποσχέθηκε η διοίκηση του Ολυμπιακού Β.

Διοικητικό Συμβούλιο είχε το βράδυ της Τρίτης ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου και φυσικά συνεχίστηκαν οι προετοιμασίες για τη Γενική Συνέλευση της 6ης Ιουνίου, που θα είναι πανηγυρικού χαρακτήρα και θα αφορά αποκλειστικά το ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση της ομάδας, σε συνεργασία φυσικά με τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει το κλείσιμο των νέων παικτών, είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν τις μεταγραφικές εκπλήξεις που υποσχέθηκαν και μία εξ αυτών τουλάχιστον θα παρουσιαστεί στη Γενική Συνέλευση, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ανακοίνωση και ενός ακόμη ποδοσφαιριστή πιο μπροστά, για να δημιουργηθεί θετικό κλίμα στον κόσμο, τον οποίον οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να δώσει δυναμικό παρών στο ΤΕΕ σε μία εβδομάδα από σήμερα.

Γενικότερα ότι αυτή η εβδομάδα που διανύουμε θα έχει ενδιαφέρον για όλους, αφού εκτός μίας μεταγραφής αναμένεται να γίνουν γνωστοί και οι συνεργάτες του Περικλή Αμανατίδη, με τον Σωτήρη Πετσιμέρη να διαφαίνεται πως θα είναι ένας απ’ αυτούς για τη θέση του γυμναστή, αλλά και κάποια άτομα που θα στελεχώσουν τη νέα Δ.Ε. ποδοσφαίρου.