noodles volos banner

"Έβριζε τους οργανωμένους και απειλούσε ότι θα φύγει ο Βαζάκας"

Οι οργανωμένοι της Αναγέννησης Καρδίτσας με επίσημη ανακοίνωσή τους συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθειά τους σε πολύ δύσκολες συνθήκες, αλλά εκτοξεύουν βολές, τόσο κατά του προπονητή Γιώργου Βαζάκα όσο και κατά των διοικούντων.

Η ανακοίνωση:

«Τέλος του προχθεσινού αγώνα, τέλος και της σεζόν λοιπόν, μα δυστυχώς για όλους μας όχι ένα αίσιο τέλος. Πάμε τώρα στον απολογισμό: Παίκτες μάγκες που κάτω από δύσκολες συνθήκες, ανεξαρτήτου αποτελέσματος πάλεψαν και εισέπραξαν το χειροκρότημα που τους άξιζε.

Ένας προπονητής που ολόκληρη την χρονιά ασχολούνταν με το τι θα πει ο κόσμος στην κερκίδα παρά με το αγωνιστικό κομμάτι, που έβριζε φιλάθλους που ταξίδευαν πολλά χιλιόμετρα για να δουν την καψούρα τους και που απειλούσε στη μέση της χρονιάς πως θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Μία διοίκηση που επί σειρά ετών χρωστάει χιλιάδες ευρώ σε φορείς, παίκτες και τοπικές επιχειρήσεις. Μία διοίκηση που κατηγορεί έναν πρώην πρόεδρο τον οποίο η ίδια ανακάλυψε και μεσολάβησε να αναλάβει την ομάδα, χωρίς όμως να του παραχωρήσει ούτε μία μετοχή και που κατηγορήθηκε από επίσημους φορείς για δεκάδες στημένα παιχνίδια.

Ένας ερασιτέχνης, που δεν πήρε θέση σε ιδιαίτερα σημαντικά γεγονότα της ομάδας παρά μόνο έβγαζε ανακοινώσεις για δήθεν επεισόδια και ιστορίες για αγρίους και που έκανε συνελεύσεις κλειστές μέσω κινητών και μέσω συναντήσεων λίγων ατόμων σε μαγαζιά της πόλης. Μία λέσχη φίλων, της οποίας συγκεκριμένα μέλη της σιγοντάρουν χρόνια τώρα τα εγκλήματα που γινόταν στην ομάδα.

Τέλος ένας δημοσιογράφος που για την εξυπηρέτηση δικών του συμφερόντων προσπαθούσε να καλύψει και να εξηγήσει τα ανεξήγητα και που παραμύθιασε τους λιγοστούς αναγνώστες που έμειναν να τον πιστεύουν πως η ομάδα δε χρωστάει πουθενά και διάφορα άλλα. Η αποτυχία της αγαπημένης μας ομάδας κύριοι έχει ονόματα και επίθετα. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.

ΥΓ1: ΔΕ Σ' ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ»