noodles volos banner

Παρουσία και παραγόντων του ποδοσφαίρου το γεύμα της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης

Παρουσία και διοικητικών παραγόντων της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νίκης Βόλου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης το γεύμα που παραχώρησε η Δ.Ε. μπάσκετ των κυανόλευκων στους δημοσιογράφους στο τσιπουράδικο Δεμίρης, σε μία κίνηση ενότητας.

Συγκεκριμένα, εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος παρευρέθησαν οι Νίκος Ιμεράι, Βασίλης Βενέτης, Παντελής Πρόγκνι, Θοδωρής Σδούγκος και Σάκης Νταφέκας. Αμέσως μετά την άφιξή τους, οι Μπάμπης Τουτουντζόγλου και Νίκος Ιμεράι είχαν μία συζήτηση σχετικά με την αγωνιστική πορεία των τμημάτων τους, καθώς και για τους κυριακάτικους αγώνες που έρχονται για τις δύο ομάδες.

Τουτουντζόγλου: «Η Νίκη είναι μία και ενιαία»

Λίγο αργότερα, ο επικεφαλής της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης προέβη σε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους, αναφέροντας τα εξής:

"Σας ευχαριστούμε πολύ που όλη τη χρονιά μας στηρίξατε. Θεωρούμε πως ήσασταν στήριγμα στην πορεία μας, μία δύσκολη φετινή πορεία. Θεωρούμε ότι στέφεται με επιτυχία, έστω και με την κάλυψη της τρίτης θέσης. Ευελπιστούμε ότι μετά το μπαράζ θα μας δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστούμε στην παραπάνω κατηγορία, κάτι που ως Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ της Νίκης πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε. Είμαστε έτοιμοι γι' αυτό και θέλουμε να οδηγήσουμε την ομάδα, όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς τους δημοσιογράφους.

Επίσης, θα ήθελα να πω ότι η Νίκη είναι μία κι ενιαία, το λέω και το ξαναλέω. Είναι χαρά και τιμή το ποδοσφαιρικό τμήμα να έχει επικεφαλής τον Νίκο Ιμεράι, τον Βασίλη Βενέτη. Είναι πολυτέλεια να έχουμε τέτοιους παράγοντες, απλά ήθελα να πω ότι με υπομονή, σύνεση και στήριξη στους ανθρώπους που ασχολούνται με τα τμήματά μας, θα πάμε ένα βήμα πιο ψηλά. Η Νίκη αξίζει να βρίσκεται πιο ψηλά κι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Όσον αφορά το μπάσκετ, να πούμε καλή επιτυχία στην ομάδα μας, καλή επιτυχία και στην ομάδα του ποδοσφαίρου στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών κι εύχομαι την Κυριακή να είμαστε πάλι εδώ και να πανηγυρίσουμε τις νίκες των ομάδων μας. Ραντεβού τέτοια εποχή του χρόνου για να πανηγυρίσουμε ακόμα μία άνοδο για την ομάδα μας".

Αμέσως μετά, η Διοικούσα Επιτροπή καλαθοσφαίρισης μοίρασε αναμνηστικά δώρα σε όλους τους παρευρισκομένους, με τις ευχές για τη συνέχεια, αγωνιστική και μη, να δίνουν και να παίρνουν.

Ιμεράι: «Κάνει σπουδαία δουλειά ο Μπάμπης στο μπάσκετ»

Τέλος, τον λόγο πήρε κι ο Νίκος Ιμεράι: "Ευχαριστώ πολύ τον φίλο μου, τον Μπάμπη. Δεχτήκαμε την πρόσκλησή του και βρήκαμε την ευκαιρία να έρθουμε. Βέβαια, εμείς βρισκόμαστε και τα λέμε, αλλά θέλω να του ευχηθώ την Κυριακή νίκη και μόνο νίκη. Τον ευχαριστούμε για τη σπουδαία δουλειά που κάνει στο τμήμα του μπάσκετ, προσπαθεί και πιστεύω πως θα πάει τη Νίκη εκεί που αξίζει".

 

 

Last modified onThursday, 24 May 2018 14:18