noodles volos banner

Κουζάκης: «Περιμένω να χριστεί διεθνής ο Σκουλάς το καλοκαίρι»

  • Published in ΕΠΣΘ

Για τον διαιτητή της ΕΠΣΘ Μανώλη Σκουλά και τη μεγάλη πιθανότητα να χριστεί διεθνής μίλησε στον Σπορτ Φμ 89.5 και την εκπομπή «Αθλητισμός χωρίς όρια» ο αρχιδιαιτητής της Τοπικής Ένωσης και μέλος της ΤΕΔ/ΕΠΣΘ, κ. Γιάννης Κουζάκης. Συγκεκριμένα τόνισε:

"Ο Μανώλης (σ.σ. Σκουλάς) έχει πάει πάρα πολύ καλά. Φέτος είχε 14 παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ. Μου φαίνεται πως είναι ο πρώτος μαζί με τον Διαμαντόπουλο, αν θυμάμαι καλά. Τον παρακολούθησα σε όλα του τα παιχνίδια και πήγε πράγματι πάρα πολύ καλά. Περιμένουμε το καλοκαίρι που θα βγουν οι διεθνείς να είναι μέσα στον πίνακα ο Μανώλης. Βέβαια, όλα εξαρτώνται από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, όχι από εμάς. Το γεγονός πως πήγε τόσο καλά, είναι νέος ηλικιακά και παρακολούθησε κι ένα σεμινάριο πριν περίπου ενάμιση μήνα στο εξωτερικό για τους υποψήφιους νεαρούς διεθνείς διαιτητές μας δίνουν την εντύπωση πως ίσως γίνει κάτι θετικό".

Για την επίδραση που έχει ο Μανώλης Σκουλάς στους άλλους Βολιώτες διαιτητές ο κ. Κουζάκης επισήμανε:

"Υπάρχει η διάθεση απ' όλους τους διαιτητές μας να πάνε καλά, αλλά υπάρχει και το κίνητρο. Ο Μανώλης Σκουλάς, εκτός από το γεγονός ότι είναι ένα πολύ καλό παιδί, είναι και το κίνητρο για έναν διαιτητή. Να βλέπει κάποιος πως υπάρχει ο διαιτητής Α' Εθνικής, τον βλέπουμε στην τηλεόραση να παίζει τα παιχνίδια. Είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για τους υπόλοιπους διαιτητές αυτό. Ότι κι εγώ, παραδείγματος χάριν, μπορεί να φτάσω εκεί κάποτε".

Last modified onTuesday, 22 May 2018 21:26