noodles volos banner

Σπουδαιότερο θέμα όλων το γήπεδο για τον Ολυμπιακό Β.

Αναμφίβολα η συμφωνία πολύ νωρίς με έναν ικανότατο προπονητή, οι ανανεώσεις παικτών του βασικού κορμού, οι επαφές για μεταγραφές που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό στον κόσμο και το κλείσιμο προπονητικού κέντρου είναι σίγουρα πολύ σημαντικά πράγματα για το χτίσιμο του νέου Ολυμπιακού Βόλου, που θα θελήσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, εκεί που θα στηριχθεί η προσπάθεια των ερυθρολεύκων όλοι γνωρίζουν ότι θα είναι στο ΕΑΚ, που αποτελεί τη φυσική έδρα της ομάδας και το πιο δυνατό της όπλο, κάτι που αποδείχτηκε και τη χρονιά που πέρασε, καθώς έδωσε πέντε ματς εκεί και τα κέρδισε και τα πέντε.

Γι’ αυτό λοιπόν αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία η απάντηση του Δήμου Βόλου όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε μετά το έγγραφο αίτημα που εστάλη για διετή χρήση του σταδίου από τη μεριά της διοίκησης του Ερασιτέχνη να κληθεί αυτή για απευθείας συνομιλίες με τον ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ.

Άπαντες στον Ολυμπιακό Β. βεβαίως έχουν αντιληφθεί ότι το θέμα δεν είναι τόσο απλό, καθώς από τη μία το στάδιο θέλουν και οι ΝΠΣ Βόλος και Θησέας (ο πρώτος το πιθανότερο για προπονήσεις και ο δεύτερος για τους αγώνες του, αν και πρώτος του στόχος είναι να παίξει στην Αγριά), από την άλλη σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Γιώργου Βλιώρα υπάρχει πιθανότητα να ενταχθεί ο συγκεκριμένος αθλητικός χώρος σε πρόγραμμα της Περιφέρειας για τη συνολική αναβάθμισή του. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να παραμείνει κλειστό το «Τάκης Συνετόπουλος» για κάποιο διάστημα, χωρίς βεβαίως να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα γίνουν και πότε θα γίνουν οι όποιες παρεμβάσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν οι παρεμβάσεις αυτές θα αφορούν το γκρέμισμα της μεγάλης κερκίδας που βλέπει προς το βοηθητικό και το χτίσιμο μίας άλλης, αλλά και την κατασκευή νέων αποδυτηρίων κάτω απ’ αυτή.

Σίγουρα στον Ολυμπιακό Β., επειδή όλα είναι ρευστά, κάνουν πολλές σκέψεις και βάζουν όλες τις πιθανότητες στο τραπέζι, όπως για παράδειγμα το ενδεχόμενο, ακόμη κι αν τους δοθεί άδεια χρήσης του ΕΑΚ, να το στερηθούν για κάποιο καιρό λόγω εργασιών, ή να καταφύγουν στην έσχατη λύση να ζητήσουν κάποιο άλλο Δημοτικό Γήπεδο, δηλαδή τη Νεάπολη, ή να στραφούν και πάλι στο Πανθεσσαλικό.  Όμως αυτά είναι ασκήσεις επί χάρτου και ο βασικός στόχος είναι να δοθεί στην ομάδα το ΕΑΚ για όλη τη χρονιά, χωρίς τα οποιαδήποτε προσκόμματα.

Σκοπός είναι μέχρι τη Γενική Συνέλευση να έχει ήδη γίνει γνωστό ότι οι συζητήσεις για το ΕΑΚ θα έχουν ευτυχή κατάληξη, αφού αυτό θα φέρει άλλη ψυχολογία στον κόσμο και θα μπορέσει η διοίκηση να θέσει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία αποτελούν τη βάση των εσόδων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Last modified onSaturday, 19 May 2018 10:16