Logo
Print this page

Ανανέωσαν Οικονόμου και Σφάκας στον Θησέα

Η διοίκηση του Τάκη Αλιάτη, που θα είναι και πάλι πρόεδρος στην ομάδα του Θησέα, έπιασε αμέσως δουλειά μετά τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου και ξεκίνησε επαφές με τους παίκτες που αγωνίστηκαν τη σεζόν που πέρασε.

Οι επαφές αυτές έφεραν αμέσως αποτελέσματα, αφού ήδη δύο παίκτες, ο πολύπειρος Κώστας Οικονόμου, που αποτελεί και τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή της ομάδας, και ο Αποστόλης Σφάκας ανανέωσαν με τους πράσινους της Αγριάς και θα αποτελέσουν μέλη της ομάδας και στη Γ’ Εθνική. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και υπάρχει πίστη πως μέχρι το τέλος της επόμενης βδομάδας, ίσως και λίγο αργότερα, ο Θησέας θα έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το κομμάτι των ανανεώσεων και εκτιμάται πως μόνο λίγοι ποδοσφαιριστές για επαγγελματικούς λόγους δε θα συνεχίσουν.

Από κει και πέρα οι άνθρωποι του συλλόγου οργανώνονται σε όλα τα επίπεδα, με τη διοίκηση του Τάκη Αλιάτη να έχει την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών που στήριζαν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά τον σύλλογο.

Βασικό μέλημα είναι ο Θησέας να παίξει στο δικό του γήπεδο, καθώς πέρα από τα αγωνιστικό κομμάτι, στόχος είναι και η διαφήμιση της περιοχής της Αγριάς. Μάλιστα υπάρχουν σχέδια, που θεωρούνται απολύτως υλοποιήσιμα, όπως για παράδειγμα να γίνει μία πρόσθετη κερκίδα για φιλοξενούμενους και να τοποθετηθούν 300 καρεκλάκια στην ήδη υπάρχουσα εξέδρα. Το κυριότερο πρόβλημα βεβαίως είναι ο αγωνιστικός χώρος κι εκεί θα χρειαστεί η βοήθεια του Δήμου Βόλου.

Ασφαλώς, έχει γίνει αίτημα και για το ΕΑΚ, ώστε, αν δεν πάει κάτι καλά με τη φυσική έδρα της ομάδας, να έχει μία άλλη λύση.

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]