noodles volos banner

Νέα βαθμολογία στη Football League μετά το -3 σε επτά ομάδες

Λίγες μόλις ημέρες πριν από το τέλος του πρωταθλήματος της Football League το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αποφάσισε να επικυρώσει την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για όσες ομάδες δεν πέρασαν την πρώτη φάση της επιτήρησης.

Πλέον αλλάζουν τα δεδομένα για τις επτά ομάδες που δεν κατάφεραν να έχουν σωστό φάκελο και έτσι Πανσερραϊκός, Αιγινιακός, Καλλιθέα, Παναιγιάλειος, Απόλλων Λάρισας, Αναγέννηση Καρδίτσας και Σπάρτη θα αγωνιστούν με άλλα δεδομένα από όσα ήξεραν μέχρι το πρωί της Παρασκευής για τη βαθμολογία.

Απόλυτος κερδισμένος ο Εργοτέλης, ο οποίος βγαίνει από τη διαδικασία του άγχους παραμονής και πλέον το παιχνίδι με τον Αιγινιακό, που φάνταζε ως τελικός και για τους δύο, έχει πλέον σημασία μόνο για τους φιλοξενούμενους. Με τη νέα βαθμολογία, ο Αιγινιακός βρίσκεται κάτω από τη ζώνη στην τριπλή ισοβαθμία με την Αναγέννηση Καρδίτσας και Σπάρτη. 

Τα δεδομένα γίνονται ακόμη πιο περίεργα για τη συνέχεια, αφού αναμένεται και δεύτερη ποινή μείον τρία (-3) για τη δεύτερη φάση της επιτήρησης με τους φακέλους που κατέθεσαν οι ομάδες στις 15 Μαΐου. Μάλιστα αυτή πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη για τη Σπάρτη, τον Πανσερραϊκό, την Καλλιθέα και τον Παναιγιάλειο που δεν είχαν καν καταθέσει φάκελο στη δεύτερη φάση. 

Η νέα βαθμολογία για τις ομάδες που παλεύουν να σωθούν

10. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 40

11. ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 37

12. ΣΠΑΡΤΗ 37

....................................

 

13. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 37

14. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30

15. ΚΑΛΛΙΘΕΑ 24

16. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 22

πηγή: fnews.gr