noodles volos banner

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού Β. για τον αγώνα με τον Γ.Σ. Βόλου

Τον Γ.Σ. Βόλου εντός έδρας αντιμετωπίζει για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Ολυμπιακός Β. στο ΕΑΚ το Σάββατο, θέλοντας δική του νίκη και ήττα της Καλαμπάκας στον Αμπελώνα, για να βγει αυτός πρώτος, κερδίζοντας την άνοδο στη Γ' Εθνική. Σε δελτίο Τύπου της Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου επισημαίνεται:

"Με τον ΓΣ Βόλου θα πέσει η αυλαία των φετινών υποχρεώσεων της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου μας, το Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των PLAY OFFS της ΕΣΚΑΘ για την άνοδο στη Γ' Εθνική. 

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία είναι η απουσία του Γιώργου Παρασκευά, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις σήμερα Πέμπτη (17/5).

Η ομάδα μας θα επιδιώξει τη νίκη, περιμένοντας το θετικό αποτέλεσμα του Αμπελώνα στον αγώνα με την Καλαμπάκα, αφού δυστυχώς μετά το αποτέλεσμα του αγώνα με την Καλαμπάκα και τη σφαγιαστική διαιτησία, δεν είναι στο χέρι της ομάδας μας η πρώτη θέση.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο και να χειροκροτήσουν τους αθλητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη

τη χρονιά"