noodles volos banner

Ολυμπιακός Β.: "Έρμαιο των εξαρτήσεών του ο διαιτητής Παγώνης"

Ως έρμαιο των εξαρτήσεών του χαρακτηρίζει τον διαιτητή Γιάννη Παγώνη ο Ολυμπιακός Βόλου, που με ανακοίνωσή του καταγγέλλει τον εν λόγω ρέφερι για την απροκάλυπτα μεροληπτική διαιτησία σε βάρος του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων Καλαθοσφαίρισης του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 με αίσθημα ευθύνης έναντι των αθλητών της, των προπονητών της και των χιλιάδων φιλάθλων της ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ τον Α’ διαιτητή του αγώνα ΑΟ Καλαμπάκας - Ολυμπιακός Βόλου για τα PLAY OFFS Ανδρών της ΕΣΚΑΘ, ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΓΩΝΗ, για την απροκάλυπτα μεροληπτική διαιτησία του σε βάρος της ομάδας μας, εν αντιθέσει με το Β’ Διαιτητή κ. Παζώλη, ο οποίος τίμησε με την προσπάθεια του τη διαιτησία.

Δυστυχώς και γι’ αυτόν και για τους ενορχηστρωτές αυτής της κατάπτυστης διαιτητικής σφαγής, αδιάψευστος μάρτυρας είναι το video του αγώνα, το οποίο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει στην ιστοσελίδα της ομάδας μας olympiakosvoloubasket.blogspot.gr.

Δυστυχώς όσους ήταν συνεπίκουροι αυτού του εγκλήματος δε θα τους κρίνουμε εμείς, που όπως αποδείχθηκε, δεν είχαμε τη δυνατότητα  να προστατεύσουμε την ομάδα μας, αλλά οι χιλιάδες φίλαθλοι του ιστορικού μας Συλλόγου.

Το μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα δεν έχει ανάγκη τέτοιους “διαιτητές”.  Δυστυχώς ο συγκεκριμένος δε στάθηκε αντάξιος της πατρικής αθλητικής προίκας και φάνηκε ότι ήταν έρμαιο των εξαρτήσεών του».

 

Last modified onWednesday, 16 May 2018 12:07