noodles volos banner

Πανηγυρίζουν την άνοδο Ηρακλής και ΝΠΣ Βόλος

Η 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Γ’ Εθνικής σήμανε και τη μαθηματική εξασφάλιση για τον Ηρακλή και τον ΝΠΣ Βόλος, οι οποίοι επιβλήθηκαν με 2-1 του Τηλυκράτη και με 0-1 του Απόλλωνα Παραλιμνίου και πανηγυρίζουν την άνοδο στη Football Leaue. Έτσι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές θα είναι τυπική διαδικασία.

Στο Παραλίμνιο Σερρών ΝΠΣ Βόλος πήρε το διπλό ανόδου χάρη σε γκολ του Μελισσόπουλου στο 43’, με τον τοπικό Απόλλωνα να μην καταφέρνει να βρει για τέταρτο συνεχόμενο ματς δίχτυα.

Ο ΝΠΣ Βόλος είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και μετά τις καλές στιγμές με Ηλιόπουλο στο 16’ και Μελισσόπουλο στο 20’ έγινε το 0-1. Ο Μελισσόπουλος μετά από εύστοχο σουτ και έπειτα από λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα Παραλιμνίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που έκαναν οι γηπεδούχοι, κέρδισαν κάποια μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να φανεί απειλητικός κυρίως με τον Μουτεσίδη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Από ένα σημείο και μετά ο ρυθμός έπεσε, ενώ στο 87΄ αποβλήθηκε και ο αρχηγός του Απόλλωνα Βασίλης Τάκας με δεύτερη κίτρινη.

Η πιο άσχημη στιγμή του αγώνα ήταν όταν ο θηριώδης τερματοφύλακας του Απόλλωνα,  Βασίλης Γουναρίδης,  τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.

 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Γουναρίδης (67΄ λ. τρ. Σαββίδης), Πολυζωίδης, Μερεσιώτης (66’ Τσομαχασβίλι), Λαβιδάς, Τάκας, Τριανταφύλλου, Μεταλλίδης (59’ Δέντσας), Μουτεσίδης, Λιάρας, Τάντιτς (46’ Ρούμπος), Γαϊδαρτζής

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Καμπαγέρο, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μελισσόπουλος (79’ Πιαστόπουλος), Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος (90’ Ντόσης), Πέντα, Μάντζης (90+2’ Ζέρης)

Το 4Χ4 ο Ηρακλής

Στο πρώτο μέρος στο Καυταντζόγλειο υπήρχε μία άκαρπη υπεροχή για τον Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» δημιούργησαν αλλά έχασαν ευκαιρίες για γκολ, με κυριότερη αυτή στο 6’ με τον Ρόβα. Τελικά στο 47’ ήρθε το 1-0. Από εκτέλεση φάουλ του Τάι και προβολή του Καραντασιάδη, η μπάλα έφτασε στον Παπαδόπουλο, που έκανε το 1-0.

Στο 74' ο Τηλυκράτης ισοφάρισε σε 1-1 με τον Καββαδία με κεφαλιά να παραβιάζει για πρώτη φορά την εστία του Ηρακλή στα μπαράζ. Όμως η απάντηση για τον Ηρακλή ήταν πολύ γρήγορη, αφού στο 76’ έγινε το 2-1 με απίστευτη εκτέλεση φάουλ από τον Τάι.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αμπάρης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (84’ Κουρέλλας), Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι (81’ Κωστούλας), Παπαδόπουλος  (65’ Αμαραντίδης), Πτηνόπουλος, Ρόβας (86’ Ντε Σμεντ).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Καραγκούνης, Βασίλας, Καταγής Σ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης, Φέτσης, Γραμματικόπουλος, Καταγής Γ., Καλογέρης.

1ος πλέι οφ Γ’ Εθνικής

4η αγωνιστική

*Ηρακλής - Τηλυκράτης  2-1

(47' Παπαδόπουλος, 77' Τάι / 74' Καββαδίας)

*Απόλλων Παραλιμνίου - ΝΠΣ Βόλος 0-1

(43' Μελισσόπουλος)

Η βαθμολογία

1.Ηρακλής 12

2. ΝΠΣ Βόλος 9

……………………………………..

3. Τηλυκράτης 1

4. Απόλλων Παραλιμνίου 1

*με πληροφορίες από serressport και bluearena

 

 

Last modified onMonday, 14 May 2018 13:32