Logo
Print this page

Πιάνει δουλειά η νέα διοίκηση υπό τον Γ. Κοντογεωργάκη στον Γ.Σ.Α.

Με νέους επικεφαλής προχωρά η διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού, που θα αναλάβει και τον σχεδιασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας για τη νέα χρονιά. Ως γνωστόν τις προηγούμενες μέρες έγιναν συμπληρωματικές εκλογές και εκλέχτηκαν ως νέα μέλη οι Αθανασία Παπακωνσταντίνου, ο Γεώργιος Παπαϊωάννου και ο Γεώργιος Ασίκογλου, ενώ αναπληρωματικό μέλος θα είναι ο Αθανάσιος Νικοβιώτης. Το συμπληρωμένο διοικητικό συμβούλιο λόγω της παραίτησης του κ. Λούπου από τη θέση του προέδρου ψήφισε για νέο πρόεδρο και ομόφωνα εκλέχτηκε ο κ. Γιώργος Κοντογεωργάκης, ενώ Α' Αντιπρόεδρος ψηφίστηκε ο Γιώργος Παπαϊωάννου. Η κ. Παπακωνσταντίνου Αθανασία ανέλαβε τη θέση του Ειδικού Γραμματέα και ο κ. Γιώργος Ασίκογλου έφορος υλικού.

Ο κ. Κοντογεωργάκης είναι επιχειρηματίας (διαθέτει ελαιοτριβείο στην περιοχή του Αλμυρού) και την περσινή χρονιά ήταν αντιπρόεδρος στη διοίκηση, ενώ ο κ. Παπαϊωάννου είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Γ.Σ. Αλμυρού (έπαιξε από το 1981-84), που έχει βοηθήσει και πιο παλιά τον σύλλογο διοικητικά και από τη θέση του γενικού αρχηγού (από το 1987-90).

Το σκεπτικό του νέου Δ.Σ. είναι η ποδοσφαιρική ομάδα να κινηθεί ως ένα βαθμό με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, αλλά σίγουρα θα υπάρξουν συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν το ρόστερ της πολύ επιτυχημένης σεζόν που τελείωσε.

Μάλιστα ακούγεται έντονα το όνομα του Στέλιου Αρσένου για τη θέση του νέου προπονητή, αλλά κι αυτό του Μιχάλη Ανδρωνά, αφού ο Κώστας Σταματίου, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, δε θα συνεχίσει.

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]