noodles volos banner

Με 6-0 επικράτησε η Νίκη του Σαρακηνού

Φάση από το φιλικό στο Π. Μαγουλάς με πρωταγωνιστές τους Ματθαίου και Μαστακούλη Φάση από το φιλικό στο Π. Μαγουλάς με πρωταγωνιστές τους Ματθαίου και Μαστακούλη

Με 6-0 κέρδισε η Νίκη σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Π. Μαγουλάς τον Σαρακηνό στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Η τεχνική ηγεσία της Νίκης επέλεξε αρχικά τον Τζάθα ως επιθετικό χαφ (μπροστά από τους Μέτσε και Ντόλγκι), αλλά από ένα σημείο και πέρα έγινε φορ και ο Αναστασίου έπαιξε πίσω από τον Τζάθα, ο οποίος συνέχισε στην κορυφή της επίθεσης. Ενδιαφέρον είχε και η επιλογή του Αλέξανδρου Καρτσαμπά στην επανάληψη μπροστά από τους Μέτσε και Βέργο στο κέντρο.

Με τη φανέλα του Σαρακηνού αγωνίστηκαν ο Τσιουρής, που έπαιξε στον Γ.Σ. Αλμυρού στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, και ο Γιαουπλάρι, που αγωνίστηκε στο Βελούχι.

Στο 11’ από σέντρα του Ματθαίου και κεφαλιά του Ντόλγκι στη δεξιά γωνία έγινε το 1-0, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο, παρά τις ευκαιρίες του σκόρερ και του Ματθαίου.

Στο 51’ ο πολύ ορεξάτος Ντινιωτάκης βρήκε με σέντρα από τα δεξιά στο πίσω δοκάρι τον Σιώμο, που κατέβασε με το στήθος και με γυριστό σουτ έκανε το 2-0. Ο δημιουργός του δεύτερου τέρματος σκόραρε το τρίτο με δυνατό σουτ εντός περιοχής με το αριστερό στο 55’, μεν τον Γράντα να ακουμπά την μπάλα, αλλά να μην μπορεί να αποτρέψει το γκολ. Δύο λεπτά αργότερα ο Ντινιωτάκης, που σημειωτέον δεν παίζει λόγω τιμωρίας στον αγώνα με τον Αστέρα στην Ιτέα, έδωσε έτοιμο γκολ στον Τζάθα, που σε κενή εστία έγραψε το 4-0.

Στο 72’  ο Ντινιωτάκης κέρδισε πέναλτι και ο Μέτσε το εκτέλεσε σκαφτά στο κέντρο της εστίας, ξεγελώντας τον Πρέζα για το 5-0. Ακολούθως στο 79’ ο Σιώμος πήρε κι αυτός πέναλτι από τον Γιαμαλή και ο Τζάθας από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 6-0, που ήταν το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης. 

ΝΙΚΗ Β. Α’ ΜΕΡΟΣ: Θεολόγης-Λάιος, Ζιώγας, Χρ. Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος-Μέτσε, Ντόλγκι, Ματθαίου, Βουρδάκης, Τζάθας-Αναστασίου

ΝΙΚΗ Β’ ΜΕΡΟΣ: Τζήμας - Λάιος, Ζιώγας, Σφονδυλιάς, Κοντοές - Μέτσε, Βέργος, Αλ. Καρτσαμπάς, Ντινιωτάκης, Σιώμος - Τζάθας

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας (63’ Πρέζας-84’ Πλιάκας)- Ρέλλος, Ηλ. Ρακής (46’ Παπαστεργίου), Γιαμαλής, Τσαρδακάς -  Γιαουπλάρι (69’ Ανδρέου), Καλαμάτας, Β. Ρακής, Γ. Μαστακούλης, Τσεκούρας - Τσιουρής

*Για τη Νίκη ατομικό πρόγραμμα έκαναν κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους οι Γενιτσαρίδης και Ιορδανίδης

 

 

 

 

 

Last modified onThursday, 03 May 2018 19:03