noodles volos banner

Α.Σ. Ολυμπιακός Β.: "Να χειροκροτήσει ο κόσμος τις δύο ιστορικές ομάδες της πόλης"

 Ανακοίνωση για το φιλικό με τη Νίκη εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Αναλυτικά:

"Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και της Νίκης Βόλου. Η φιλική αυτή αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου.

Καθώς η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε πολύ σύντομα φέτος, οι δύο ιστορικές ομάδες της Μαγνησίας αποφάσισαν από κοινού, να δώσουν χαρά στους χιλιάδες φιλάθλους τους με την υλοποίηση αυτού του φιλικού αγώνα, όπου μέρος των εσόδων θα δοθεί στο Γηροκομείο Βόλου.

Η ερχόμενη Κυριακή θα είναι μία γιορτή του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου. Ολυμπιακός Βόλου και Νίκη Βόλου θα βρεθούν γι’ ακόμη μία φορά στον αγωνιστικό χώρο, προσφέροντας θέαμα σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από τον φιλικό αγώνα που θα δοθεί με τις αντρικές ομάδες, οι  μικροί αθλητές των ακαδημιών ποδοσφαίρου και των δύο Συλλόγων,  θα αναμετρηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, δείχνοντας σε όλους την καθημερινή προσπάθεια που συντελείται και από τους δύο, ώστε να μπουν βαθιά και γερά θεμέλια στο ποδόσφαιρο της πόλης μας.

Γι' αυτό λοιπόν,  η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό παρών αυτή την Κυριακή στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, να χειροκροτήσει και τις δύο ιστορικές ομάδες, που τίποτα δεν στάθηκε τροχοπέδη στην επιβίωσή τους και στη συνέχιση της ιστορίας τους, όπως κάποιοι πίστεψαν και αγωνίστηκαν γι' αυτό.

Ο φιλικός αυτός αγώνας, εκτός φυσικά από το πλούσιο αγωνιστικό θέαμα, θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στηρίζοντας οικονομικά το Γηροκομείο Βόλου, καθώς το ποδόσφαιρο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κοινωνία και την ιστορία της πόλης.

Η είσοδος τιμάται στα 5€.

Αυτή την Κυριακή γιορτάζει το ποδοσφαίρο!"