Logo
Print this page

Τέλος οι προπονήσεις για τον ΓΣΑ εδώ και μία βδομάδα

Εδώ και μία βδομάδα η αγωνιστική χρονιά 2017-2018 έλαβε τέλος για τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, με προπονητές και τεχνικό τιμ να συναντώνται για τελευταία φορά τη Μεγάλη Δευτέρα και να αποχαιρετούν ο ένας τον άλλον.

Συγκεκριμένα, μία μέρα μετά το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, στο ΕΑΚ, η ομάδα πραγματοποίησε χαλαρό πρόγραμμα στο "Αθ. Ραγάζος", ενώ στη συνέχεια συγκεντρώθηκε σε καφετέρια του Αλμυρού, για μία αποχαιρετιστήρια συνάντηση. Παράλληλα, συμφωνήθηκε πως οι προπονήσεις δε θα συνεχιστούν, καθώς είναι πολύ δύσκολο για πολλούς ποδοσφαιριστές της ομάδας να συνεχίσουν να πηγαίνουν στον Αλμυρό, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων και για άλλους λόγους. Φυσικά, το πρόωρο τέλος της φετινής σεζόν ισχύει για όλες τις ομάδες της Γ' Εθνικής, με εξαίρεση αυτές που θα παίξουν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και στα μπαράζ ανόδου της κατηγορίας και σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει την ΕΠΟ, που στέλνει στην απραξία πολύ νωρίς ποδοσφαιριστές και συλλόγους.

Όσον αφορά το μέλλον στον ΓΣΑ, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Συγκεκριμένα, δεν έχει γίνει καμία κουβέντα της διοίκησης της ομάδας με τους παίκτες και τους προπονητές της, σχετικά με την επόμενη σεζόν, αλλά το θετικό είναι πως με ανακοίνωσή της η διοίκηση πληροφόρησε πως προγραμματίζει τις επόμενες κινήσεις της. Άπαντες λοιπόν βρίσκονται σε αναμονή.

 

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]