noodles volos banner

Περιμένει τις εξελίξεις ο Ρήγας, σύντομα επιστροφή στις προπονήσεις

Στάση αναμονής, στο πλαίσιο των δικαστικών αποφάσεων που θα κρίνουν το άμεσο μέλλον του, τηρούν στον Ρήγα Φεραίο, με το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές του, πάντως, να μην είναι διατεθειμένοι να μείνουν άπραγοι, επιστρέφοντας σύντομα στις προπονήσεις.

Συγκεκριμένα τη Μεγάλη Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε η τελευταία χρονικά προπόνηση της ομάδας του Βελεστίνου, η οποία, από 'κει κι έπειτα, βρίσκεται σε περίοδο διακοπών, εξαιτίας της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος αλλά και των εορταστικών ημερών. Οι προπονητές της ομάδας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές, με την επιστροφή τους στις προπονήσεις να είναι θέμα χρόνου. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ακριβής ημερομηνία επιστροφής στο γήπεδο δεν έχει αποφασιστεί, αλλά θεωρείται σίγουρο πως, τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο, η ομάδα θα προπονείται 1-2 φορές την εβδομάδα, προκειμένου κανείς να μη χάσει τον αγωνιστικό ρυθμό του ως τις αρχές του καλοκαιριού. Στο πλαίσιο αυτό, δεν είναι απίθανο ο Ρήγας να δώσει και κάποια φιλικά παιχνίδια, το επόμενο διάστημα, καθώς ήδη του έχουν γίνει σχετικές προτάσεις από αρκετές ομάδες.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα στον Ρήγα, το τοπίο μοιάζει "θολό" αυτή τη στιγμή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ιθύνοντες, δεν πρόκειται να συζητηθεί κάτι συγκεκριμένο αυτές τις μέρες, καθώς κανείς δε γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά η ομάδα, αλλά δεν είναι, επίσης, σε θέση να γνωρίζει και ποιο θα είναι και το διοικητικό καθεστώς στον σύλλογο του Βελεστίνου. Ειδικά το πρώτο σκέλος είναι αυτό που πηγαίνει πίσω τον σχεδιασμό και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το σκηνικό αυτό θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμα, καθώς η απόφαση στην υπόθεση Κόλα ενδέχεται να ξεκαθαρίσει σε διάστημα ενός μήνα, αν σε αυτήν αναμειχθεί και το Διαιτητικό Δικαστήριο.