noodles volos banner

Έμεινε η Ανάληψη, στο μπαράζ για τη σωτηρία η Αγριά B.C.

Μονομαχία Καρπέτη-Μητρουλά στο ματς ΑΕΒΔ-Αγριά B.C. Μονομαχία Καρπέτη-Μητρουλά στο ματς ΑΕΒΔ-Αγριά B.C.

Όλο το ενδιαφέρον της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ ήταν στα ματς της Ανάληψης και της Αγριάς B.C. Και οι δύο πήραν το διπλό από Ίωνα με 66-72 και ΑΕΒΔ με 59-66 κι έτσι παρέμεινε η μεταξύ τους ισοβαθμία στη 8η θέση. Έτσι η Ανάληψη είναι αυτή που πέτυχε την απευθείας σωτηρία και η Αγριά B.C. θα την αναζητήσει σε μπαράζ με τον προτελευταίου του δεύτερου ομίλου.  Θυμίζουμε ότι η Ανάληψη υπερτερεί σε ισοβαθμία με την Αγριά, γιατί την έχει κερδίσει με τέσσερις πόντους εκτός έδρας κι έχει χάσει με έναν πόντο στην έδρα της.

Η Ανάληψη είχε ένα εκρηκτικό διάστημα από το 34’ και μετά, αφού μέχρι συμβάδιζε με τον Ίωνα, αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Θανάση Φλεβάρη έφτασε να προηγείται και με έντεκα και το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τέλος στους έξι.

Η Αγριά B.C. πήρε το δεύτερο διπλό στο πρωτάθλημα, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν για το γόητρο.  Από τη στιγμή που ο Χαρχαρής έκανε στα 3.23’ το 59-56, η Αγριά B.C. έτρεξε σερί 0-10 με 5/6 βολές του Θεοχάρη, 2/2 του Καραμανλή, 1/2 του Κοψιαλή (στην αρχή του σερί) και δίποντο του Θεοδώρου στα 2.06’, με το οποίο είχε γίνει το 59-59. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Λευτέρη Κατσαλή ο Μητρουλάς με 24 πόντους και δεύτερος ο Καζεπίδης με 15. 

Ο Ολυμπιακός Βόλου τελείωσε αήττητος την κανονική διάρκεια με μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά στο ΕΑΚ επί του Γ.Σ. Αλμυρού με 99-70, με τους Λουλούδη και Μπόγδανο να βάζουν από 17 πόντους έκαστος. 

Σε ότι αφορά τον Γ.Σ. Βόλου επιβλήθηκε με 57-43 του Κεραυνού, που ήρθε στον Βόλο με πολλούς πιτσιρικάδες κι έτσι δόθηκε και από τη μεριά των Κοσμάτου-Ντάκη χρόνος συμμετοχής σε μικρούς ηλικιακά αθλητές, ενώ δε χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί καθόλου ο Ζαρογιάννης. 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 18ης μέρας της Α1 ΕΣΚΑΘ:

Γ.Σ. Βόλου - Κεραυνός 57-43

Ίωνας-Ανάληψη 66-72

Ολυμπιακός Β.-Γ.Σ. Αλμυρού 99-70

ΑΕΒΔ-Αγριά B.C. 59-66

Την Κυριακή (1/4) γίνεται ο αγώνας Σπάρτακος-Φοίβος

 

Last modified onSaturday, 31 March 2018 23:55