Logo
Print this page

Διεκδικούν το 47ο Κύπελλο ΕΠΣΘ ΝΠΣ Βόλος και Νίκη Βόλου

Ο 47ος τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣΘ γίνεται σήμερα στις 16.00 στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο ΝΠΣ Βόλος και τη Νίκη Βόλου. Όλοι θέλουν αυτό το ματς να είναι γιορτή, αν και χθες Τρίτη το κλίμα πήγε να χαλάσει με την ενέργεια της ΕΠΣΘ να βγάλει έξω από τα αποδυτήριά της τη Νίκη και να τη στείλει ως φιλοξενούμενη σ’ αυτά που έχει ο Ολυμπιακός Β. και μάλιστα κατά την επίσκεψη ανθρώπων της Τοπικής Ένωσης στο Πανθεσσαλικό τονίστηκε διά στόματος Αντώνη Δαλούκα στους κυανόλευκους ότι η ΕΠΣΘ δεν αλλάζει άποψη.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθούν πλήρεις, ενώ οι δύο διοικήσεις είχαν πάρει από 2.000 εισιτήρια, για τα οποία υπήρξε προπώληση ως χθες.

Οι φίλαθλοι της Νίκης και του ΝΠΣ Βόλος θα καθίσουν στα δύο πέταλα, ενώ στην κεντρική κερκίδα θα βρεθούν όσοι έχουν προσκλήσεις από την ΕΠΣΘ. Θυμίζουμε πως σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στα 90 λεπτά θα έχουμε παράταση και πέναλτι.

Πώς πήγαν στον τελικό

Ο ΝΠΣ Βόλος, για να φτάσει στον τελικό, απέκλεισε τους Γ.Σ. Αλμυρού (0-1), Ολυμπιακό Βόλου (4-0), Διαγόρα Στεφανοβικείου (2-5) και Ρήγα Φεραίο (7-0) κατά σειρά, ενώ η Νίκη απέκλεισε τους Πρωτεσίλαο (5-0), Αγχίαλο (1-4), Ακρόπολη (3-0) και Θησέα (2-0).

Τέσσερα στα τέσσερα η Νίκη

Η Νίκη έχει πάει σε τέσσερις τελικούς του Κυπέλλου ΕΠΣΘ και τους έχει κατακτήσει και τους τέσσερις. Συγκεκριμένα το 1975-76 είχαμε Νίκη-Γ.Σ. Αλμυρού 3-0, το 2000-01 Νίκη-Γ.Σ. Αλμυρού 1-0, το 2001-02 Νίκη-Μαγνησιακός 1-0 και το 2015-16 Νίκη Βόλου-Ρήγας Φεραίος 3-2. Μάλιστα μετά την πρώτη κατάκτηση η Νίκη συνέχισε στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος και έφτασε στον τελικό κερδίζοντας στη Λαμία τον ΠΑΟ Ρουφ με 2-1, με συνέπεια να αναδειχτεί Κυπελλούχος. Πολυνίκης του θεσμού είναι ο Γ.Σ. Αλμυρού με δέκα τίτλους.

Χθες στα γραφεία της ΕΠΣΘ δόθηκε συνέντευξη Τύπου από τους προπονητές των δύο ομάδων (Στέφανος Ξηροφώτος από τη Νίκης και Χουάν Φεράντο από τον ΝΠΣ Βόλος), ενώ τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησαν οι Αλέξανδρος Αναστασίου και Πίτου Γκαρσία.

Last modified onWednesday, 14 March 2018 01:09
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]