noodles volos banner

Διαγόρας: Ο παίκτης του Αίαντα χτύπησε πρώτος τον γενικό αρχηγό μας

Τη δικη του εκδοχή έδωσε για τα όσα έγιναν στο γήπεδο Στεφανοβικείου η διοίκηση του γηπεδούχου Διαγόρα στο ματς με τον Αίαντα Σούρπης. Αναλυτικά:

"Αναφορικά με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Αίαντα Σούρπης, ο Σύλλογός μας, αφού του ευχηθεί ειλικρινά, να είναι περαστικά, θέλει να προσθέσει τα παρακάτω:

-Ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή της Σούρπης έγινε σε μια σύρραξη στο κέντρο του γηπέδου, στην οποία υπήρξε ο ίδιος αρνητικός πρωταγωνιστής, χειροδικώντας πρώτος αυτός στον Γενικό Αρχηγό του Διαγόρα.

-Επίσης δε μας διαφεύγει το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες των φιλοξενουμένων έπαιζαν ιδιαίτερα σκληρά, ενώ ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε ήδη αντικρίσει μία κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και του χαρίστηκε μία δεύτερη.

-Ακόμη, από την αρχή του παιχνιδιού αρκετοί ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας, αντάλλασσαν βρισιές και χειρονομίες με τον κόσμο του Διαγόρα, ενώ στο τέλος του παιχνιδιού ο τιμωρημένος πρόεδρος των φιλοξενουμένων εισέβαλε στα αποδυτήρια των διαιτητών απειλώντας τους φραστικά. Τέλος επειδή κάποιοι έχουν κοντή μνήμη, θα τους θυμίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής που σήμερα είναι θύμα, πέρυσι, και όχι πριν 50 χρόνια, σταμάτησε την καριέρα ενός ποδοσφαιριστή της Σκιάθου, σπάζοντας του το πόδι.      

 

  Ας είμαστε λοιπόν όλοι μας πιο προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούμε αλλά και στις πράξεις μας".