noodles volos banner

Ψηλά το κεφάλι στον Ολυμπιακό Β. ενόψει ΝΠΣ

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει Σαββάτου και ΝΠΣ, το μεσημέρι της Πέμπτης (1/3), με τους ερυθρόλευκους να προπονούνται στο ΕΑΚ του Βόλου.

Στο σημερινό πρόγραμμα, ο Λάκης Μπακάλης είχε την ικανοποίηση να δει όλους τους ποδοσφαιριστές του να συμμετέχουν κανονικά, μηδενός ποδοσφαιριστή εξαιρουμένου. Καμπλιώνης και Λούγκος είναι απόλυτα υγιείς, σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει και ο Δημήτρης Σέττος, ενώ το σοβαρότερο και πιο πρόσφατο πρόβλημα, αυτό του Δήμου Κόκα, φαίνεται πως σιγά-σιγά επίσης ξεπερνιέται, καθώς ο νεαρός προπονήθηκε κανονικά, δίχως να παραπονεθεί για ενοχλήσεις στα πλευρά.

Βέβαια, για τη συμμετοχή του στον αγώνα κόντρα στον ΝΠΣ, στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης ο κ. Μπακάλης θα περιμένει να δει  αν ο Κόκας θα μπορέσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και αύριο Παρασκευή στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το ματς, ώστε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του.

Όσον αφορά την ψυχολογία της ομάδας που εύλογα θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος πως είναι κακή, λόγω των δύο συνεχόμενων ηττών και του ενδεχόμενου κινδύνου που φέρνουν τα δύο αυτά άσχημα αποτελέσματα, αν η υπόθεση «Κόλα» φέρει αφαίρεση έξι βαθμών για τον Ολυμπιακό, τα πράγματα δεν είναι έτσι, αφού το σύνθημα είναι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι "ψηλά το κεφάλι". Συγκεκριμένα, είναι έκδηλη καθημερινά η διάθεση των ποδοσφαιριστών να δουλέψουν σκληρά, προκειμένου να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση στα εναπομείναντα παιχνίδια, άσχετα με τα όσα ακούγονται.

Η προετοιμασία των ερυθρολεύκων ολοκληρώνεται την Παρασκευή (2/3), με προπόνηση τακτικής και ανάλυσης του αντιπάλου, ενώ μετά το τέλος αυτής ο Λάκης Μπακάλης κι οι συνεργάτες του θα ανακοινώσουν στους ποδοσφαιριστές τους την αποστολή, ενόψει Νεάπολης.

 

 

Last modified onTuesday, 06 March 2018 20:12