noodles volos banner

Πρόγκνι: Πήγα μόνο να χωρίσω κι όχι να απειλήσω

Την απάντησή του στην καταγγελία του Σωκράτη Οικονόμου, γενικού αρχηγού του Θησέα, ότι έπιασε από τον λαιμό τον ποδοσφαιριστή Κώστα Οικονόμου, έδωσε μέσω του Magnesiasports.gr ο Παντελής Πρόγκνι, γενικός αρχηγός της Νίκης, που τονίζει ότι ήθελε απλώς λογόφερε πάνω στην ένταση του αγώνα και πως σκοπός του ήταν να χωρίσει κι όχι να απειλήσει κανέναν. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι βρέθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Κώστα Οικονόμου και μίλησε μαζί του.

Αναλυτικά η δήλωση του Παντελή Πρόγκνι στο Magnesiasports:

«Λυπάμαι που εξελίχθηκαν τα πράγματα έτσι. Εγώ δεν έχω τίποτα με τον Οικονόμου. Ο παίκτης είναι πολύ καλό παιδί, όπως γενικότερα όλα τα παιδιά του Θησέα. Παραφερθήκαμε κάποια στιγμή πάνω στην ένταση και τα νεύρα του αγώνα, αλλά από κει και πέρα ούτε έπιασα κανέναν από τον λαιμό  ούτε απείλησαν κανέναν. Αυτά είναι επιστημονική φαντασία του αυτού του κυρίου. Λογοφέραμε λίγο κι αυτό είναι όλο. Εγώ πήγα να χωρίσω, όχι να απειλήσω.

Εγώ πήγα να χωρίσω τον προπονητή του Θησέα που κινήθηκε προς τον Τζιώρα, για να μη συμβεί κάτι και δεν έχω τίποτα με κανέναν. Βρέθηκα μετά τον αγώνα με όλα τα παιδιά του Θησέα και με τον πατέρα από έναν απ’ αυτούς, αλλά και με τον Οικονόμου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν κι ούτε είναι ο χαρακτήρας μου να έχω πρόβλημα. Εγώ έπαιξα ο ίδιος μπάλα. Αυτά είναι νεύρα του αγώνα για πέντε λεπτά και μετά δεν υπάρχει τίποτα. Εγώ δεν έκανα καμία χειρονομία στον κόσμο, όπως έκανε ο κύριος αυτός από τον Θησέα. Αντιθέτως, εγώ είπα στους παίκτες και στους δικούς μου και του Θησέα να μην ασχολούνται μαζί μας, ενώ μιλούσα και στον κόσμο της Νίκης και το δείχνουν και οι κάμερες και τους έλεγα να ηρεμήσουν. Αυτός προκαλούσε και τον δικό μας κόσμο και καλούσε και τους οπαδούς του Θησέα να μπουκάρουν στο γήπεδο».