noodles volos banner

Ξηροφώτος: «Δίκαια κερδίσαμε, αλλά δεν έγινε και τίποτα»

Να ρίξει τους τόνους θέλησε ο Στέφανος Ξηροφώτος μετά το σπουδαίο διπλό επί του Ολυμπιακού Βόλου με 1-3 στις δηλώσεις του, στις οποίες τόνισε ότι δεν έγινε τίποτα και πως δε χρειάζεται πολύς ενθουσιασμός στις μεγάλες νίκες και μεγάλη απογοήτευση στις ήττες.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Μπήκαν τέσσερα γκολ και μπορούσαν να μπουν εκατέρωθεν κι άλλα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων, που πρόσφεραν αυτό το θέαμα, που το χάρηκε κι ο κόσμος, άσχετα αν κέρδισε η δική μας ομάδα. Δίκαια κερδίσαμε, είχαμε εκτός από τα τρία γκολ αρκετές ευκαιρίες, όπως αρκετές ευκαιρίες είχε και ο αντίπαλος. Συνεχίζουμε αυτήν την προσπάθεια. Σε μία μεγάλη σειρά παιχνιδιών δείχνουμε ότι είμαστε σοβαρή και σφιχτή ομάδα κι έτσι έρχονται και τα αποτελέσματα. Δεν έγινε τίποτα. Έχουμε δύσκολη συνέχεια και θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και με την ίδια προσέγγιση μέχρι το τέλος. Εύχομαι στον φίλο μου τον Λάκη και στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια και εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε με σοβαρότητα, όπως μέχρι τώρα».

Για την αλλαγή του Κραγιόπουλου ο Στ. Ξηροφώτος τόνισε ότι είχε σχέση και με την κάρτα που είχε δεχτεί, γιατί υπήρχε κίνδυνος να πάρει και τη δεύτερη, και για την αντικατάσταση του Καρτσαμπά ότι ήταν αναγκαστική, καθώς ένιωσε μία δυσφορία, αλλά είναι καλά.

Σε ερώτηση για τον αιφνιδιασμό που έκανε η Νίκη στα πρώτα λεπτά με δύο γκολ, ο προπονητής της Νίκης τόνισε: «Οι παίκτες παίζουν, δεν παίζουμε εμείς. Βρέθηκαν σε καλή μέρα δύο-τρεις παίκτες επιθετικοί δικοί μας, έκαναν πολύ ωραία πράγματα, αυτοσχεδίασαν και μπήκαν και όμορφα γκολ. Στους παίκτες ανήκουν τα εύσημα».

Σχετικά με το αν είναι η κορυφαία του στιγμή στον πάγκο της Νίκης, επισήμανε: «Εγώ εκπροσωπώ ένα τεχνικό τιμ. Το μυστικό είναι για μία μεγάλη ομάδα, όπως η Νίκη ή ο Ολυμπιακός, να μην ενθουσιαζόμαστε τόσο πολύ στις νίκες και να μη απογοητεύεσαι στις λύπες. Έτσι το προσεγγίζουμε».