noodles volos banner

Αποφασισμένος αλλά και με προβλήματα ο Γ.Σ. Αλμυρού με τα Σέλλανα

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και τα τρίποντα θέλει να πραγματοποιήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (17/2. 15.00) ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού, ο οποίος φιλοξενεί τον Αθλητικό Όμιλο Σελλάνων, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας (διαιτητής ο Λαθύρης από τον σύνδεσμο Φθιώτιδας).

Ο Κώστας Σταματίου κι οι ποδοσφαιριστές του, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, προετοιμάστηκαν για την προσεχή αναμέτρηση, γεμάτοι από αρνητικά συναισθήματα, ύστερα από την ήττα τους στο Βελεστίνο από τον Ρήγα Φεραίο, την περασμένη Κυριακή. Από τη μία, υπάρχει προβληματισμός, καθώς το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα συνοδεύτηκε με μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του ΓΣΑ στο τρέχον πρωτάθλημα. Από την άλλη, όμως, επικρατεί και εκνευρισμός, λόγω των διαιτητικών αποφάσεων που, σύμφωνα με τους ιθύνοντες της ομάδας, αλλοίωσαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Άπαντες, όμως, συμφώνησαν να αφήσουν αυτόν τον αγώνα πίσω και να προχωρήσουν στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο θέλουν οπωσδήποτε να κερδίσουν, προκειμένου να κρατηθούν στο υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και να ανακτήσουν τη χαμένη καλή ψυχολογία τους.

Απέναντί τους θα βρεθεί ο Αθλητικός Όμιλος Σελλάνων, ομάδα που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας 21 βαθμούς. Αδιαμφισβήτητα, η ομάδα του Νομού Καρδίτσας, ύστερα κι από το ρεπό της την περασμένη εβδομάδα, δεν έχει πολλά βαθμολογικά περιθώρια, επιθυμώντας σίγουρα ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ζωντανή στη μάχη της παραμονής, θέλοντας να επαναλάβει την επιτυχία του πρώτου γύρου, όταν νίκησε τον Αλμυρό στο Γήπεδο του Προαστίου με σκορ 1-0.

Στα αγωνιστικά νέα, ο Αλμυρός αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, καθώς ενδέχεται να στερηθεί την αγωνιστική παρουσία τεσσάρων βασικότατων ποδοσφαιριστών του. Δύο μένουν σίγουρα στα "πιτς", λόγω τιμωριών. Ο λόγος για τον Κιπτίου που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει για μία αναμέτρηση, αλλά και για τον Σαββίδη, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Ρήγα και θα λείψει επίσης για έναν αγώνα.

Παράλληλα, αμφίβολοι είναι και οι Κώστας Φλίγκος και Άρης Μιχάλης. Οι δύο επιθετικοί του ΓΣΑ ταλαιπωρούνται από ιώσεις, ανεβάζοντας, μάλιστα, και πυρετό τα τελευταία 24ωρα. Παρ' όλα αυτά, ο κ. Σταματίου τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, ευελπιστώντας πως μέχρι την ώρα έναρξης της αναμέτρησης, θα είναι καλύτερα. Τέλος, σταθερά απών είναι ο Κρανάς, λόγω τενοντίτιδας, με τις εκτιμήσεις στο στρατόπεδο του Αλμυρού να λένε πως δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος αγωνιστικά, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν. Θετική είναι η επιστροφή του Κοντοβά, που εξέτισε κόντρα στον Ρήγα.

Οι παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί ο Κώστας Σταματίου είναι οι: Σταυράκης, Τσομπανόπουλος, Καψιώτης, Μπαρούτας, Χολέβας, Κόκκας, Στουρνάρας, Αλεξανδρής, Θωμαΐδης, Γκατζούλης, Κοντοβάς, Μιχάλης, Σκοπελίτης, Φλίγκος, Τσιουρής, Μπιρμπίλης, Αράπης, Πραττής

Από την άλλη ο προπονητής των Σελλάνων, Γιάννης Μπουρνάκας, δε θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Δημήτρη Κουτσόπουλο (αποβλήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και ακολούθησε ρεπό) και Γιώργο Θεοδωρόπουλο (συμπλήρωσε επτά κάρτες με τους ερυθρόλευκους), ενώ επιστρέφει ο Αλέξης Αρχοντής, ο οποίος εξέτισε την ποινή τιμωρίας του.

Last modified onFriday, 16 February 2018 20:55