noodles volos banner

Για δύο προσθήκες κινούνται στον Γ.Σ. Αλμυρού

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Γ.Σ. Αλμυρού την Τετάρτη (27/12) και θα γυμναστούν μέχρι την Παρασκευή, ενώ δεδομένου του γεγονότος ότι ξεκινά ο δεύτερος γύρος γι’ αυτούς με ρεπό και δεν υπάρχει ιδιαίτερη πίεση, η νέα επιστροφή έχει προσδιοριστεί για τις 2 Ιανουαρίου.

Πάντως, στη διοίκηση κοιτάνε κάποιους παίκτες και θέλουν σε συνεννόηση με τον Κώστα Σταματίου να εμπλουτίσουν το ρόστερ με δύο μεταγραφές, που θα αφορούν ποδοσφαιριστές γνωστούς στο ποδοσφαιρικό κοινό της Μαγνησίας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ένας απ’ αυτούς δε θα έχει παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική, ενώ ο δεύτερος ενδέχεται να είναι πιο νεαρός και από τους πιο εξελίξιμους του τοπικού ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει αποδείξει ότι έχει τις δυνατότητες να σταθεί και παραπάνω.

Φυσικά η λογική αυτών των κινήσεων είναι να υπάρξουν περισσότερες λύσεις και να μην  αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της ομάδας, αφού ο Γ.Σ. Αλμυρού είναι έτσι κι αλλιώς ένα πολύ καλό και δυνατό σύνολο κι αυτό το αποδεικνύει η πορεία του, που είναι αξιοσημείωτη, καθώς τελείωσε τον πρώτο γύρο στη δεύτερη θέση. Επίσης, ό,τι γίνει θα είναι μέσα σε λογικά οικονομικά πλαίσια, αφού η διοίκηση έχει κάνει μέχρι στιγμής την υπέρβαση και παίρνει άριστα στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών της. 

Last modified onWednesday, 27 December 2017 22:50