Logo
Print this page

Α.Ο. Σκιάθου: «Πυροδότησαν το κλίμα με τη συμπεριφορά τους»

Ανακοίνωση-απάντηση προς τον Άνθιμο Γαζή εξέδωσε ο Α.Ο. Σκιάθου, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος κ. Γιώργος Μιτζέλος και απευθύνεται στον ομόλογό του από τον πηλιορείτικο σύλλογο.

Σ’ αυτήν τονίζεται ότι ο προπονητής των φιλοξενουμένων πυροδότησε με τη συμπεριφορά του το κλίμα, όπως έκανε και ο αποβληθείς παίκτης τους, αφού ο πρώτος, όπως υποστηρίζεται, εξύβριζε ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, ενώ ο δεύτερος μετά την αποβολή του προκαλούσε τους φιλάθλους να κατέβουν από την κερκίδα και καλούσε τους συμπαίκτες του να σπάσουν τα πόδια των αντιπάλων τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο ΣΚΙΑΘΟΥ σεβόμενος την ιστορία και τη διαδρομή του Άνθιμου Γαζή θέλει να ζητήσει συγγνώμη για ό,τι δημιουργήθηκε εκτός γηπέδου και να δηλώσει με ειλικρίνεια ότι δεν ήταν στις προθέσεις του.

Ο Α.Ο ΣΚΙΑΘΟΥ είναι το μόνο πλέον αθλητικό σωματείο ποδοσφαίρου στις Σποράδες και ένα από τα μεγαλύτερα στη Μαγνησία.

Δεν θα αναφερθώ όμως στην ιστορία της ομάδας μας, άλλωστε δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Πρέπει όμως να αναφερθώ στις κακές υπηρεσίες και στην κακή εικόνα που δημιουργεί ο συνοδός της ομάδας σας (προπονητής δε λέγεται).

Σεβόμενος τον αγώνα που κάνετε, προσπάθησα κ. πρόεδρε, να βοηθήσω από την πρώτη στιγμή σε ό,τι μου ζητήσατε μέσω Ε.Π.Σ.Θ .

Όπως σε κάθε αγώνα εντός και εκτός Σκιάθου, όπου είμαι παρών τα τελευταία τρία χρόνια, έτσι και αυτή την Κυριακή κατέβηκα να υποδεχτώ τους αντίπαλους μας.

Πρέπει να ομολογήσω την πολύ κακή εντύπωση που μου έκανε ο συνοδός της ομάδας σας από την πρώτη στιγμή, διότι παρουσία μου αναφερόταν στο πολύ κακό ιστορικό του στο νησί μας μπροστά στους αθλητές σας και μην αφήνοντας μου κανένα περιθώριο, αποχώρησα συνοδεύοντας τους διαιτητές.

Μην αντιμετωπίζετε ρατσιστικά ότι αναγκαζόμαστε να έχουμε αθλητές που αμείβονται (από περιοχές εκτός Σκιάθου). Δεν είναι κάποιου είδους βίτσιο κ. πρόεδρε, αλλά επιτακτική ανάγκη λόγω έλλειψης αθλητών στο νησί μας.

Ευελπιστούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να είμαστε αυτάρκεις μετά από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στις υποδομές μας.

Οφείλω όμως να σας αποστείλω το βίντεο (αδιάψευστος μάρτυρας) του αγώνα, διότι από τα λεγόμενα σας καταλαβαίνω ότι κάποιοι σας παραπληροφορούν….

Είμαι σίγουρος ότι παίζουν τα παιδιά σας για τη φανέλα και την αξιοπρέπεια και ότι είναι τιμή σας που σε δύσκολους καιρούς καταφέρνετε να τα βοηθάτε να ξεφεύγουν από την πραγματικότητα που μας έχουν όλους αναγκάσει να ζούμε.

Πρέπει όμως να σας θυμίσω ότι και τα δικά μας παιδιά είναι εργαζόμενα, πολλοί έχουν δικά τους παιδιά και παίζουν αφιλοκερδώς λόγω της αγάπης τους για την ομάδα και το νησί μας. Οι μόνοι που αμείβονται είναι τα παιδιά από Βόλο και Λάρισα.

ΟΜΩΣ αυτό δεν είναι λόγος ο παιδαγωγός (προπονητής) σας να τα βρίζει, να πυροδοτεί το παιχνίδι, να φωνάζει στους διαιτητές (γι’ αυτό αποβλήθηκε) και να συνομιλεί με την εξέδρα…

Ούτε ο αποβαλλόμενος παίκτης σας να φωνάζει στους συμπαίκτες του μετά την αποβολή του να μας σπάσουν τα πόδια, να βρίζει τον παρατηρητή του αγώνα που του υπέδειξε να πάει στα αποδυτήρια μετά την αποβολή του, όπως ορίζει ο κανονισμός, και να καλεί τους φιλάθλους να "κατέβουν κάτω", για να τους δείξει τις γνώσεις του στις πολεμικές τέχνες…

Επίσης πρέπει να σας πω ότι είναι ανακριβές ότι δεν προσπάθησα να επέμβω, μιας και έτρεξα προσωπικά και χώρισα τον προπονητή σας που διαπληκτιζόταν μετά την αποβολή του από την διαιτητή του αγώνα με φίλαθλο εκτός γηπέδου…

Θα ήθελα λοιπόν να σας παρακαλέσω το θέμα στην έκθεση που θα γράψετε να είναι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα;» και να την αφιερώσετε στον αθλητή μας Αντώνη Σαρρή (που υπήρξε παλιότερα αθλητής του συλλόγου σας), ο οποίος απέχει από το μεροκάματο μετά από ράγισμα στον ώμο και κλοτσιά που του προκάλεσε πρήξιμο στο πόδι (πέναλτι που δεν δόθηκε και δε διαμαρτυρηθήκαμε) …

Τέλος οι υψηλοί στόχοι, κ. πρόεδρε, μπαίνουν σαν δείγμα αγάπης και σεβασμού προς τον λαό μας και έχουν να κάνουν με αξίες που σίγουρα από τα λεγόμενα και τις επιλογές σας δεν βλέπω να καταλαβαίνετε.

Ειλικρινά λυπάμαι που δεν ήσασταν μαζί, για να γίνετε πρεσβευτής της φιλοξενίας μας και εύχομαι στο μέλλον να τα πούμε από κοντά και να σας μεταφέρω και εγώ τη δική μου εκδοχή των όσων συνέβησαν…

Καλή δύναμη στο δύσκολο έργο σας»

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο ΣΚΙΑΘΟΥ

Γεώργιος Ε. Μιτζέλος

Last modified onTuesday, 12 December 2017 11:48
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]