noodles volos banner

Μ. Ανδρωνάς: "Δίκαια στην πρώτη θέση, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης"

Ο Μιχάλης Ανδρωνάς, προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου της Β' ΕΠΣΘ, σχολίασε με δηλώσεις του στο magnesiasports τη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας του, το πρωτάθλημα και τον επόμενο εντός έδρας αγώνα για το Κύπελλο με τον Σαρακηνό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το μέχρι τώρα αγωνιστικό πρόσωπο της Δήμητρας Ευξεινούπολης, κατά τη φετινή σεζόν:

"Είναι μία πορεία που την περιμέναμε, καθώς από την αρχή της χρονιάς είχαμε θέσει ως στόχο τον πρωταθλητισμό. Το καλοκαίρι επιλέξαμε να φέρουμε στην ομάδα κάποιους ποδοσφαιριστές, με εμπειρία από τις παραπάνω κατηγορίες, προκειμένου να βοηθήσουν τους νεαρούς της Ευξεινούπολης.

Με τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα από όλους μας, θεωρώ πως δίκαια βρισκόμαστε στην πρώτη θέση. Όσον αφορά την εικόνα μας, πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης για εμάς. Το θετικό είναι πως όλα τα παιδιά ακολουθούν το πρόγραμμα των προπονήσεων κι ευελπιστούμε να έχουμε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε".

Για το ποια θέση πιστεύει ότι θα τερματίσει η ομάδα του:

"Επειδή τα τελευταία χρόνια δούλευα στην πρώτη τοπική κατηγορία, δεν είχα πλήρη εικόνα για τη Β' ΕΠΣΘ. Φέτος, κατάλαβα ότι είναι πιο ποιοτικό απ' ό,τι περίμενα και σίγουρα πιο δυνατό από τα προηγούμενα χρόνια, μιας που δε θα συναντήσουμε αδιάφορα παιχνίδια. Να θυμίσω ότι του χρόνου θα υπάρξει και Γ' ΕΠΣΘ, με πολλές από τις ομάδες των δύο ομίλων της δεύτερης τοπικής να υποβιβάζονται, οπότε για καμία ομάδα δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι και αυτό θα ισχύσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Από ‘κει και πέρα, θεωρώ ότι έχουμε βγάλει, μέχρι στιγμής, ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, δίκαια βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας και πιστεύω πως θα εξακολουθήσουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση".

Για το Κύπελλο ΕΠΣΘ και το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Σαρακηνό:

"Αρχικά, πρέπει να υπογραμμίσω ότι πρωταρχικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Εκεί ρίχνουμε το βάρος και πριν φτάσουμε στο ματς με τον Σαρακηνό, μας ενδιαφέρουν οι αναμετρήσεις, κόντρα σε Ερμή και Ριζόμυλο, για τη Β' ΕΠΣΘ. Όσον αφορά το Κύπελλο και την αναμέτρηση που έρχεται, είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς, να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Πρόκειται για μία αναμέτρηση στην έδρα μας, κόντρα σε ένα πολύ δυνατό σύνολο, αλλά πιστεύω πως είναι μία πρόκληση για εμάς, ένα ματς που πρέπει να αποδείξουμε ότι ανήκουμε στην παραπάνω κατηγορία. Θα το "χτυπήσουμε" στα ίσια, δίχως βέβαια να είναι αυτοσκοπός η πρόκριση. Εμείς κοιτάμε η ομάδα να αλλάξει κατηγορία, εκεί επικεντρωνόμαστε".